marti_gda 25.08.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam, niestety nie mogę znaleźć koloru barku w takim kolorze, jak kuchnia. Który z tych trzech będzie najbardziej pasował do tej kuchni: Czy kolor ściany obok ma jakieś znaczenie? Myślę o czerwonym (władcza czerwień) oraz o podobnych meblach jak w tym linku: http://www.kuchenny.com.pl/galeria/280512sniezka2.jpg Dziękuję, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 27.08.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Biały odpada, raczej polecam ten środkowy z trójki, może nie jest to idealne i perfekcyjne dopasowanie, ale na pewno nie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 27.08.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Jeśli da się kupić samą konstrukcję spróbuj poszukać podobnej płyty u stolarza, mają pełno odpadów, za wycięcie i oklejenie dużo nie policzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 27.08.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Jeśli da się kupić samą konstrukcję spróbuj poszukać podobnej płyty u stolarza, mają pełno odpadów, za wycięcie i oklejenie dużo nie policzą. Ach, to całkiem sprytne rozwiązanie, że mi to nie wpadło do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts