rafalisko30 26.08.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Po zamontowaniu okienek ociągałem się z ich dokładnym umyciem i zrobiłem to dopiero po 2 miesiącach. Wiem, dałem z tym ciała, powinienem sprawdzić okna zaraz po montażu. Na jednym oknie od strony zewnetrznej zauważyłem szramę, jakieś zarysowanie. Ok. Widziałem to wcześniej, ale sądziłem, że są to resztki kleju po taśmie czy też inne zanieczyszczenie powierzchni, które będzie można umyć. Potraktowałem to mocniejszym środkiem do mycia okien ale szrama została. Moje pytanie, czy jest sens zgłaszać reklamację po dwóch miesiącach od zamontowania okien, czy po prostu dać sobie z tym spokój, bo i tak nic nie zdziałam, wszak mogą stwierdzić, że sam sobie powierzchnię zarysowałem. Rysa jest na szczęście w najmniejszym oknie, ale problem w tym, ze jest to okno od frontu domu i trochę nieciekawie to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 26.08.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Rysa jest od zewnątrz szyby czy może od wewnątrz?Zapytaj się i może wymienią. Zależy od firmy. Wiadomo, że nie jesteś w stanie wszystkiego zauważyć w czasie montażu a poza tym powiedz tak jak napisałeś: myślałeś, że to brud i zejdzie.Spróbować warto ale jeśli nie zgodzą się to też nie mozna ich winić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 27.08.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 U mnie rysy można było zgłaszać tylko w momencie odbioru zamontowanych okien - nie był to problem bo okna po montażu były czysciutkie, wymyte przez ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts