Magnusone 06.09.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Z uwagi na to, iż mam tylko jedną próbę i brak doświadczenia, zdecydowałem się nie przenosić przyłącza. Kupię pralkę 33 cm i połączę ją bezpośrednio bez instalacji zaworu. Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 06.09.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Można jeszcze rozważyć inne podejście - rozkuć okolice tej rury i "wgnieść" całość wgłąb ściany. Zamiast korka wkręcić kolanko mosiężne i podejść kawałkiem rury gwintowanej wyżej i tam dać drugie kolano i zawór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 07.09.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Z uwagi na to, iż mam tylko jedną próbę i brak doświadczenia, zdecydowałem się nie przenosić przyłącza. Kupię pralkę 33 cm i połączę ją bezpośrednio bez instalacji zaworu. Dziękuję bardzo za odpowiedzi. A to pogrubione to nie jest dobry pomysł. Tak jak powyżej: kolanko (na gwint), zawór i pralka. Możesz ustawić zawór równolegle do ściany, to miejsca dużo nie zabierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts