jarekpolak 31.08.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) do Langi_84 daj Sobie spokój bo nie przegadasz Pana Jana oraz Pana Andrzeja. Oni uważają się za mistrzów w tym co robią i tacy jak my przecież nie będą ich uczyć.Podstawowym ich problemem samych ze Sobą jest nieumiejętność akceptacji prac młodszych doświadczeniem oraz przyznania się do błędu, gdyż w tej sytuacji powinni napisać Ci, że wykonałeś prace prawidłowo i gdyby wszyscy wykonawcy robili tak jak u Ciebie to inwestorzy mieliby o połowę mniej problemów z dachami. Ja nie zamierzam skanować moich dyplomów oraz skończonych kursów bo nie jest mi to do niczego potrzebne, jednak wolałbym, aby nie wypowiadać się, że nie mam wiedzy bo mógłbym ww Pana zaskoczyć. Edytowane 1 Września 2015 przez jarekpolak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 02.09.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?60047-DACH-W-DOBRYCH-R%C4%98KACH&p=6124454&viewfull=1#post6124454 To mial na mysli Pan Andrzej, ze Twoj kosz jest zle wykonany, latwiej Ci to bedzie zrozumiec. Pozdrawiam Edytowane 2 Września 2015 przez zeusrulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.09.2015 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ... nie zamierzam skanować moich dyplomów oraz skończonych kursów bo nie jest mi to do niczego potrzebne, jednak wolałbym, aby nie wypowiadać się, że nie mam wiedzy bo mógłbym ww Pana zaskoczyć. Ty już mnie zaskakujesz swoimi wypowiedziami. Nie rozumiesz funkcji dachu i nie zdajesz sobie sprawy ze zjawisk, które tam się dzieją. Na szczęście wykonujesz dachy za granicą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts