lewandowski1988 27.08.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Szanowni Państwo, Proszę o pomoc, za miesiąc odbieram klucze do swojego pierwszego mieszkania... Byłem na dniach otwartych i moją uwagę zwróciło rozmieszczenie rur w łazience. Moje pytanie brzmi, czy takie rozmieszczenie rur jak na zdjęciu jest prawidłowe, a może deweloper powinien te rury schować w ścianę/ podłogę? Jak rozwiązać "problem" rury odpływowej bo według mnie jest dziwnie położona. Dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.08.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Szanowni Państwo, Proszę o pomoc, za miesiąc odbieram klucze do swojego pierwszego mieszkania... Byłem na dniach otwartych i moją uwagę zwróciło rozmieszczenie rur w łazience. Moje pytanie brzmi, czy takie rozmieszczenie rur jak na zdjęciu jest prawidłowe, a może deweloper powinien te rury schować w ścianę/ podłogę? Jak rozwiązać "problem" rury odpływowej bo według mnie jest dziwnie położona. [ATTACH=CONFIG]328863[/ATTACH] Dziękuje za odpowiedzi Rura jak rura- standard nadaje się zarówno pod sedes do zabudowy(wiszący) jak i stojący z odpływem poziomym. Przecież ta rura jest demontowana i ustawna w każdej konfiguracji? gorzej może być tylko z odpływem pionowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts