jotgie 07.07.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Kontakt pod numerem tel. 0-605-407-654lub na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.07.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja też kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Tzn jakie????? cos mi tu smierdzi paserstwem ... ciekawe co na to moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotgie 07.07.2004 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 ...nie ma mowy o żadnym paserstwie! Nadmiar czujności.Jesteśmy w trakcie adaptacji poddasza z tzw. "belwederkiem", która to adaptacja doszczętnie wypłukała nas z gotówki. Na "nówki" nie bardzo nas stać, a jeden velux już tak - z drugiej ręki - udało nam się kupić. Czasem po prostu ludzie zmieniają koncepcję w trakcie budowy i z takimi kupionymi już oknami nie ma co zrobić. Zresztą udało nam się już tak złapać mnóstwo okazji!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Polemizowalbym - takie okazje w towarze budowlanym typu "latwo ukrasc" sa bardzo sliskie i dla mnie to czyste paserstwo. U mnie wcielo RB-tke i pewnie tez ja ktos kupil jako OKAZJE bo ktos sie jej pozbywal po zakonczeniu budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotgie 07.07.2004 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Chyba jednak nie tak łatwo ukraść - ogłoszeń o sprzedaży veluxów jest w necie tyle, co kot napłakał. Jestem jak najbardziej przeciwna paserstwu, ale nie można używać tego słowa za każdym razem, kiedy jest mowa o jakiejś okazyjnej sprzedaży. A propos - takie obiekty jak Stadion Dziesięciolecia omijam z daleka!Czego i Wam życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotgie 07.07.2004 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 ...proszę uprzejmie o nienazywanie mnie paserem, bo to bardzo obraźliwe i mocno niesłuszne. Może od razu złodziej i będzie po kłopocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Jak zakup towaru z tzw "drugiej reki" bedzie wraz z faktura na ten towar to nie ma sprawy - mozna kupowac - na tym polega handel - ale jak okazyjnie i bez faktury to juz dla mnie paserstwo i pelno tego jest w kolo nas ze wszystkim - kup pan zegarek na parkingu .... kup pan radyjko do samochodu ... itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotgie 07.07.2004 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Widzę, że jesteś wytrwały! Na tym forum masa ludzi coś kupuje okazyjnie i nie chce mi sie wierzyć, że wszyscy biorą fakturę. Ich też tak atakujesz? A poza tym po co mi faktura, jeśli kupuję coś z drugiej ręki za pół ceny? Daj spokój i nie podkładaj mi przykładow z radiem do samochodu, bo mnie najzwyczajniej w świecie obrażasz. Nie kupuję takich rzeczy na stadionach i w tym podobnych miejscach i w ogóle skończmy tę dyskusję. Kupię Veluxy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Jak do tej pory to TY ciagle przytaczasz stadion - wiec musi w tym cos byc. Ja twierdze swoje - towar z drugiej reki + faktura na niego jest OK, towar z drugiej reki bez faktur - paserstwo- tyle. A czym sie rozni Velux od radia?? z "drugiej reki"?? towar jak kazdy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotgie 07.07.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Masz autentyczna obsesję - jeszcze raz przeczytam coś na temat tego nieszczęsnego stadionu i mnie rozerwie! Myśl co chcesz, nie interesuje mnie to i daj mi spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.07.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 zamiast z drugiej ręki napisz w tytule " poniżej ceny detalicznej/taniej" (edycja postu), bo to faktycznie wyglada jak "kupie kradzione", mimo iż z drugiej ręki bardziej oznacza np. używane/ odsprzedane. Poprostu strasznie kradną, w Markach to, aż plaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Estech 12.07.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Kontakt pod numerem tel. 0-605-407-654 lub na email [email protected] Mam do sprzedania okna VELUX ROTO lub FAKRO w super cenie. Podaj wymiary i iloć. Dowioze w każde miejsce w Polsce. Mój numer 501177643, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts