maksimini 27.08.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Pytanie jak w temacie Spodobał mi się do mojej klasycznej kuchni zlew blanco panor 60, ale babka ze studia kuchennego twierdzi że nie wejdzie w szafce pod takim zlewem kosz na śmieci (według niej musiałby mieć maksymalnie jedynie 25 cm wysokości). Jakoś nie bardzo mi to wychodzi, ale może jestem w błędzie. Czy może mi ktoś pomóc w tej kwestii? w załaczeniu przesyłam rysunek techniczny zlewu i kosza Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez maksimini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej10 28.08.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 jakiej pomocy oczekujesz?? masz wymiary zlewu i kosza.Skoro się nie zmieści to się nie zmieści! Nie uprawiaj filozofii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts