muha 28.08.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Po zamontowaniu bramy, późnym popołudniem jak słońce świeciło na nią, zauważyłem że panele mają takie jakby fałdy, jak się przejedzie po nich ręką czuć nierówności, jakby ręka falowała Przyjechała ekipa z serwisu i zasugerowali że będzie ciężko z reklamacją Chciałbym zapytać użytkowników bram normstahl czy spotkaliście się z podobnym problemem ?? Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez muha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 29.08.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam. Po zamontowaniu bramy, późnym popołudniem jak słońce świeciło na nią, zauważyłem że panele mają takie jakby fałdy, jak się przejedzie po nich ręką czuć nierówności, jakby ręka falowała Przyjechała ekipa z serwisu i zasugerowali że będzie ciężko z reklamacją Chciałbym zapytać użytkowników bram normstahl czy spodkaliście się z podobnym problemem ?? Składaj reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 29.08.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 kurcze, tak gładzić.... bramę... dotykać... muskać.... ręką.... hmmm..... chcę być bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muha 29.08.2015 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Złożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 29.08.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 brama złożona ? eeeee..... a tak miłe w dotyku te pofalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 29.08.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 U mnie niczego takiego nie zauważyłem. Bramę mam już 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.08.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam. Po zamontowaniu bramy, późnym popołudniem jak słońce świeciło na nią, zauważyłem że panele mają takie jakby fałdy, jak się przejedzie po nich ręką czuć nierówności, jakby ręka falowała Skoro bWojtek mówi by składać reklamację, to pewnie warto tak zrobić. Co do samego zjawiska - nie wiem czy to norma we wszystkich firmach, czy tylko zdarza się w formie sporadycznej wady, ale ja dość często widuję takie nierówne powierzchnie na elementach stalowych wypełnionych pianką. Tak już mam że "wędrując" moje oko jest przyciągane przez takie obiekty.. I najczęściej widać przy zachodzie słońca, na gładkich powierzchniach (cieńka blacha wypełniona pianką ugina się w różny sposób). To taki test jak oglądanie gipsów przy halogenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts