mborek1988 28.08.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam wszystkich jestem nowy na tym forum. Właśnie zostalem "szczesliwym" posiadaczem własnego "M". No i jak przystalo na budynki developerskie pojawiaja sie niejasności, otóż w łazience wystaje mi okolo 3 cm rury od kanalizacji. Rura to 100. Uslyszalem dzis od inwestora, że tak sie robi;) dodam , ze ta rura przechodzi z szachtu pod miejsce pod wc około 150 cm. Drugim problemem jest odplyw prysznica. Niea opcji podlaczenia tam odplywu liniowego gdyz rura jest za wysoko... Czekam na jakies porady. Dodam ze podobno jest 7cm posadzki i 4 styropianu na moje pytanie dlaczego nie podkuli stropu usłyszałem ze tak sie nie robi.POMÓŻCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mborek1988 28.08.2015 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Niestety nie moge wkleic zdjecia , byla by kupa smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.08.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Niestety nie moge wkleic zdjecia , byla by kupa smiechu Czemu? lubimy się śmiać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.08.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam wszystkich jestem nowy na tym forum. Właśnie zostalem "szczesliwym" posiadaczem własnego "M". No i jak przystalo na budynki developerskie pojawiaja sie niejasności, otóż w łazience wystaje mi okolo 3 cm rury od kanalizacji. Rura to 100. Uslyszalem dzis od inwestora, że tak sie robi;) dodam , ze ta rura przechodzi z szachtu pod miejsce pod wc około 150 cm. Drugim problemem jest odplyw prysznica. Niea opcji podlaczenia tam odplywu liniowego gdyz rura jest za wysoko... Czekam na jakies porady. Dodam ze podobno jest 7cm posadzki i 4 styropianu na moje pytanie dlaczego nie podkuli stropu usłyszałem ze tak sie nie robi. POMÓŻCIE!!! Moje gratulacje - dokładnie to trudno jest odpowiadać jak się czegoś nie widzi, ale z tego co piszesz nie pasuje Ci to co masz zaplanowane w tym co zastałeś - niestety w tych sprawach to nikomu się nie dogodzi. Odnośnie Twoich rur i odpływów - czemu się martwisz na zapas?- przecież i tak nie będziesz tego robił sam - a ktoś kogo najmiesz do tej pracy będzie wiedział co ma zrobić, i zapewne nie będzie widział problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts