Wojtek_Wisznia Mała 28.08.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Mam pytanie o Wasze doświadczenia odnośnie zwalczania komarów na tarasie - co się sprawdza? Lampy owadobójcze - typ, model? Rośliny - jakie, ile? Czy może coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erpxxx 31.03.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Lampy owadobójcze tylko wabią komary po co wabić lepiej odstraszać tu zdecydowanie polecam oprysk komaron forte ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remontowy 05.04.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Ja w tamtym roku miałam na tarasie lampe i sprawdzała się albo może dlatego że w tamtym roku nie było ich tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilan 12.04.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 U mnie lampa nie zdała egzaminu i tak komarów było mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joonek9 12.04.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Ciężko pozbyć się tego dziadostwa, 100% skutecznej metody chyba nie ma ja stosuje oprysk, ale to tylko wtedy jak chcę sobie wieczorem przy grillu posiedzieć w ciepły wieczorek i nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts