dwee 29.08.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Cześć W poniedziałek muszę zamówić sprzęt do kuchni puki co zdecydowałem się chyba na: Kuchenka z Mikrofalą:- AKZM8520IX- AMW735IX albo -AKZM7540NB-AMW735NB ale nie wiem który lepszy do tego zestawu potrzebuję jeszcze: - lodówki pod zabudowę - aby buła pojemna i miała no frost / strefę na warzywa / i fajnie jakby była jeszcze strefa inne świeże produkty np" masło - nabiał"- zmywarki - tutaj jakiś wymagań nie mam - chyba tylko pół wsadu - płyty ceramicznej --- nie indukcja ! --- też chyba nie mam jakiś większych wymagań / podwójna strefa ? Generalnie budżet mam max 10tys i chciałbym aby wszystko ładnie ze sobą współgrało - kierowałem się Whirlpoolem bo dostanę 5lat pełnej gwarancji - aha zamawiał bedę w studiu i zasugerowali mi abym szukał sprzętu na stronie maxkuchnie.pl / chyba współpracują / Pomorze ktoś z Was zbudować jakiś fajny zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts