tomek860 29.08.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, taka sytuacja: kupiłem segment w stanie surowym i właśnie zabieram się za sufit, dodam, że pierwszy raz w życiu . Już mam opracowaną koncepcje na każdą ścianę. Problem mam tylko z jedną stroną salonu. Pod sufitem mam belkę betonową, otynkowaną. Nie wiem za bardzo jak poprowadzić profile wokół tej belki. Rysunek poglądowy w załączniku. Będę wdzięczny za każdą radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 31.08.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja bym nic nie dawał Jeżeli belka jest nie za szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek860 01.09.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 nawet żadnego kleju do gispu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 01.09.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ale to musisz na zero z belka dac plyte? No mozna by ewentualnie grzebieniem kleju dac zeby Ci sie jednak poziomy na calosci nie poprzestawialy, zeby sie bula nie zrobila w miejscu belki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek860 01.09.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 chciałbym wyrównać poziom belki i sufitu. Mógłbym zlicować płytę z belką ale boje się, że belka jest lekko krzywa i będzie to widać. Lepiej chyba płytą zakryć belkę obniżyć półkę o 1,3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 01.09.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Profile w rysunku są Ok. Koncepcja słuszna , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts