andyk 04.07.2002 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 Witam, jestem nowy na forum, i bardzo zielony jak chodzi o remonty. Właśnie chcę ocieplić przestrzeń między oknami w moim mieszkaniu , chcęto zrobić za pomocą styropianu (który już kupiłem) i tu mam problem nie wiem czym i jak obrzucić go po założenui w sklepie proponowali mi Gipsar i siatkę ,usłyszałem coś o masie klejowej tylko nie wiem za nic o co w tym dokładnie chodzi . Proszę o pomoc i sugestie jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2002 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Ocieplasz od zew. czy od wew.? Jak od wew. to podobnie jak przy metodzie lekkiej mokrej (klej, siatka, moze nawet 2x, klej, podklad gruntujacy, moze byc gipsar i emulsja). Tylko sie o to za bardzo nie opieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.07.2002 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Ocieplasz od zew. czy od wew.? Jak od wew. to podobnie jak przy metodzie lekkiej mokrej (klej, siatka, moze nawet 2x, klej, podklad gruntujacy, moze byc gipsar i emulsja). Tylko sie o to za bardzo nie opieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andyk 05.07.2002 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 od wewnątrz i to bardzo małą przestrzeń lącznie ze 2 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.07.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Mozesz tez dac pomiedzy styropianem profile metalowe i przykrecic plyte g.-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.07.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Nie dawaj gipsaru,lepszy Goldband lu Rotband albo jakiś inny tynk gipsowy nawet maszynowy np.MP75.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts