paula25 07.07.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witajciezwracam się do was z gorącą proźbą: czy ktoś robił meble kuchenne u stolarza (na zamówienie) i mógłby mi polecić taką osobę. Jestem z Warszawy. Czekam na wszystkie wskazówki odnośnie współpracy ze stolarzem. Pozdrawiam Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 14.07.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 szukam sprawdzonego, myślącego stolarza z warszawy lub okolic, tóry wykonałby meble do kuchni oraz ewentualnie schody, szafki i zabudowę garderoby. BARDZO PROSZĘ JEŻELI KOGOŚ ZNACIE - DAJCIE ZNAĆ. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 szukam sprawdzonego, myślącego stolarza z warszawy lub okolic Myslacego to ja bym sie bala. Jak moj kolega zamowil biorko u myslacego stolarza to ten myslal nad tym biorkiem chyba ze dwa miesiace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 21.07.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 A ja mam meble drewniane z; http://www.sekwoja.pl i powiem że jestem b.zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Devil_Wawa 23.07.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witam, odwiedz strone tej firmy: http://www.andoor.prv.pl u mnie zrobili kuchnie, garderobę i 2 szafy z drzwiami Raumplusa, sa bardzo solidni i godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek1424 05.08.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 czesc jestem stolarzem z sieradza i bardzo chetnie podejme sie tej pracy mam duze doswiadczenie jezeli jstes zainteresowany wana to wiecej informacji moge przeslac meilem moj adres [email protected] do napisania czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 10.08.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie szukam zdolnego stolarza do wykonania szafek i blatów w łazience z Wrocławia lub okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts