olomajdan 30.08.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam, mam piętrowy 25 l dom ogrzewany piecem na drewno i węgiel, ciepło rozchodzi się grawitacyjnie bez wspomagania pompą CO. Remontowałem górę i założyłem tam w 3 pomieszczeniach ogrzewanie podłogowe. Do jego prawidłowej pracy wymagana jest albo pompa Co przy piecu lub zestaw takiego typu: Co byście radzili mi zastosować. Co daje więcej korzyści. Dodam że skrzynka sterująca podłogówką znajdować się będzie na klatce schodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 30.08.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 na podłogówkę zestaw z zaworem 3-dr jak na zdjęciua na grzejniki druga pompaa jak pompa za kotlem bedzie musiala byc na wszystko to wtedy musi miec wydajnosc grzejników i podłogówki razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts