minia 07.07.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Bardzo spodobał mi się domek przedstawiony na okładce ostatniego numeru "Muratora" (7/2004), ale niestety nie znalazłam żadnych informacji na jego temat wewnątrz. Czy ktoś wie może jaki to projekt? Może szanowna Redakcja zdradzi rąbek tajemnicy co to za domek? Dziękuję za wszelkie informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 08.07.2004 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Czy nikt mi nie pomoże..? Nawet Redakcja...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.08.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Poszukaj w http://www.dom.polski.pl czy cos w tym stylu. jest ten dom tylko trochę mniej wymyslny. Gzymsów takich nie ma i wygląda przez to troche skromniej. Jak znajde adress dokładny to podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.08.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Autorem projektu domu na okładce nr 7/04 są Bogdan Słomski i Grzegorz Rytel. Tę informację zawsze podajemy przy spisie treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.08.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A można tak wstawiać na okładkę zdjęcie domu bez zgody właściciela? Na okładkach Muratorów z poprzednich lat były zdjęcia domów, które mnie zainteresowały, ale do nich były przynajmniej informacje, kto je zaprojektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.08.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Szkooda! Bo przyznam, że jeśli chodzi o domy na okładki to macie wspaniały gust i niektóre baaaardzo mnie zainteresowały I korzystając z okazji, może Redakcja mi pomoże Wycięłam sobie okładkę z Muratora nr 3 z 1999 r. na której jest dom-dworek, w którym zakochałam się po prostu Wiem, że była w środku czasopisma informacja kto projektował ten dom, ale zapomniałam sobie zanotować Wiem, że to 5 lat, ale może pomożecie I adres architekta plizzzz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.08.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Arch. Barbara Wekka. Adresu proszę poszukać w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts