Ikunia 30.08.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Poszukuję informacji o podłodze, którą kiedyś widziałam u znajomych za granicą. Niestety nie wiedzieli jak się ona nazywa, a tylko opisali sposób jej wykonania. Podłoga była łatwa w utrzymaniu czystości i stanowiła dobrą izolację. Na wylewkę zostały wysypane kulki wielkości około 0,5 cm, następnie wyrównane za pomocą narzędzia przypominającego grabie, a na końcu ugniecione przy pomocy urządzenia do ubijania/ugniatania/prasowania? Pod jakim hasłem jej szukać? może ktoś wykonuje takie podłogi? Za wszelkie informacje z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 30.08.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 takie kulki? http://stropyteriva.com/wp-content/uploads/2015/03/a-319-2060.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ikunia 30.08.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Dokładnie nie wiem, ale mogło tak to wyglądać przed położeniem. Ja widziałam tylko efekt finalny. Z tego co mówili można z tego robić różne wzory, ponieważ kulki były w różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts