byniek11 30.08.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Po pierwsze chciałem się przywitać. Posiadam od 3 lat zainstalowany kocioł Buderus Logamax plus GB 072-24 jestem z niego bardzo zadowolony, chciałbym dołożyć do tego jeszcze kocioł na paliwo stałe (tak na wszelki wypadek ). Dom jest w starym budownictwie 2 kondygnacyjny, około 130 m, ocieplony, instalacja CO miedź i aluminiowe grzejniki. Myślałem o zakupie pieca Defro Optima Komfort 15 kW. Moje pytanie do was czy to razem będzie współpracować z kotłem Buderusa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Cichocki 30.10.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Po pierwsze chciałem się przywitać. Posiadam od 3 lat zainstalowany kocioł Buderus Logamax plus GB 072-24 jestem z niego bardzo zadowolony, chciałbym dołożyć do tego jeszcze kocioł na paliwo stałe (tak na wszelki wypadek ). Dom jest w starym budownictwie 2 kondygnacyjny, około 130 m, ocieplony, instalacja CO miedź i aluminiowe grzejniki. Myślałem o zakupie pieca Defro Optima Komfort 15 kW. Moje pytanie do was czy to razem będzie współpracować z kotłem Buderusa. Pozdrawiam Witam, Jeżeli chce Pan używać kotła na paliwo stałe jako zapasowe źródło zasilania to nie ma ku temu przeciwskazań. Wystarczy podłączyć nowy kocioł do instalacji z zaworem odcinającym. Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania. Pozdrawiam, Konsultant marki Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts