kwiatuszek 07.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Jestem ciekawa czy ktoś też buduje ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 09.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Cześć z tego co wiem to jest żadko budowany dom więc nie liczyłbym na inwestora który już to wybudował , ja mam drobna kolekcję wybudowanych domów archetona ale jego nie ma powodzenia w szukaniu,Archeton utworzył też stronę z elewacjami trzeba wyłuskać 25 pln i dostaniesz programik do elewacji powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 10.07.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 A ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek 24.09.2004 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Chyba jednak jestem jedyna osobą która buduje ten dom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek 27.09.2004 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 PODAJE LINK MOŻE KTOŚ SIE http://www.archeton.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 01.10.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Znam projekt Eryk, byłem w nim, właśnie trwają prace wykończeniowe. ładna, spokojna bryła. Podoba mi się połączenie kuchni z ogrodem poprzez ogród zimowy oraz drzwi z korytarza na taras. Nie podoba mi się: brak sypialni na dole/ nabiegacie się po schodach/, trochę mały salon, no i te okna na górze- wszystkie w niebo !, brak zadaszenia tarasu-choć wydaje mi się, że ten Eryk ma zadaszenie zamiast ogrodu zimowego. Ale każdy wybiera projekt wg. własnych potrzeb i do wszystkiego można sie przyzwyczaić. My budujemy parterowy-poddasze ew.gospodarcze. Eryk jest obok nas i w zw.z tym, że wszystkie okna ma dachowe i garaż od naszej strony za dużo widzieć się nie będziemy chyba, że z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 27.10.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam,Eryk chyba jest jednym z nowszych projektów zbieram zdjęcia realizacji ale jego nie mam polecam mało znaną stronę elewacji http://www.elewacje.archeton.pl i faktycznie te okna w niebo przydała by się jakaś mała kukułka słyszałem kiedyś taki dowcip z Fakro co robią po pierwsze dekarza montując okna połaciowe ? po pierwsze wyrzucają instrukcję montażu, trzeba ich pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek 27.10.2004 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26590&q=Eryk&k=9 Oto zdjecia eryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 27.10.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam ale super ERYK fajnie wygląda czekamy na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts