Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość krab

Cześć z tego co wiem to jest żadko budowany dom więc nie liczyłbym na inwestora który już to wybudował , ja mam drobna kolekcję wybudowanych domów archetona ale jego nie ma powodzenia w szukaniu,

Archeton utworzył też stronę z elewacjami trzeba wyłuskać 25 pln i dostaniesz programik do elewacji powodzenia.

• 2 months później...
Znam projekt Eryk, byłem w nim, właśnie trwają prace wykończeniowe. ładna, spokojna bryła. Podoba mi się połączenie kuchni z ogrodem poprzez ogród zimowy oraz drzwi z korytarza na taras. Nie podoba mi się: brak sypialni na dole/ nabiegacie się po schodach/, trochę mały salon, no i te okna na górze- wszystkie w niebo !, brak zadaszenia tarasu-choć wydaje mi się, że ten Eryk ma zadaszenie zamiast ogrodu zimowego. Ale każdy wybiera projekt wg. własnych potrzeb i do wszystkiego można sie przyzwyczaić. My budujemy parterowy-poddasze ew.gospodarcze. Eryk jest obok nas i w zw.z tym, że wszystkie okna ma dachowe i garaż od naszej strony za dużo widzieć się nie będziemy chyba, że z tarasu :D

• 4 weeks później...
Gość krab

Witam,

Eryk chyba jest jednym z nowszych projektów zbieram zdjęcia realizacji ale jego nie mam polecam mało znaną stronę elewacji

http://www.elewacje.archeton.pl i faktycznie te okna w niebo przydała by się jakaś mała kukułka słyszałem kiedyś taki dowcip z Fakro co robią po pierwsze dekarza montując okna połaciowe ? po pierwsze wyrzucają instrukcję montażu, trzeba ich pilnować