mirek118 31.08.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Muszę zabezpieczyć część elewacji przed wilgocią. Chodzi o wypełnienie tarasu wyniesionego ponad grunt. Na wysokość ok 80 cm wypełnienie tarasu (piach) będzie dotykać gotowej już elewacji, czyli styropian+siatka+klej+tynk mineralny+farba silikonowa. Czy taką elewacje można pomalować dysperbitem? Na to dałbym jeszcze folię kubełkową.... Malować zamierzam to co poniżej okna tarasowego na zdjęciu poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 31.08.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Wg mnie najlepsze bedą 2 warstwy papy - nie musisz jej przyklejać - piach dociśnie. W kilku miejscach morzesz ją przybić gwózdkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 31.08.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja miałem podobnie. Dałem jedynie folę kubełkową. Pod drzwiami tarasowymi - dołożyłem obróbkę z blachy.Taras jest zazwyczaj z małym spadkiem, więc wilgoci tam zbyt wiele nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts