monkey222 31.08.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, potrzebuje wymyć benzyną i wymalować stary dom weselny ( konstrukcja z blachy) Na jakie koszty musze sie nastawić plus minus za m2 Sufit blacha chyba trapezowa ze mały wałeczek ( 10cm) to szerokosc blachy - dosc łatwe malowanie 148m2 zanitowanie około 50 otworów po śrubach Mycie benzyna ( odtłuszczanie ) + jednokrotne pomalowanie na biało Sciany już blacha gorsza bo cos jak falista ale wzor trapezowy ( zle się maluje ) 85 m2 Mycie benzyna i malowanie już dwukrotne na kolor brzoskwiniowy itp . Szukam fachowców a nie mam pojecia jak moga byc liczone takie usługi a nie chce dać się naciągnąć chodzi o samą robocizne bez materiałów Jedna firma powiedziala mi za samą robocizne za to wszystko 2300 i nie wiem jak na to patrzec bo inne firmy mowia srednio 3000-3500 Dzieki za rady Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez monkey222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts