dar_o 31.08.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Jak w temacie - mam w sumie niewiele podłogówki - 9 m2 w kuchni, z 5 w wiatrołapie i toalecie na dole, do tego 9 m2 w łazience. Reszta grzejniki - całość to 122 m2 plus dwa grzejniki w kotłowni i garażu. Ogrzewanie będzie za pomocą kotła junkersa ceraput smart 14 kw. Czy jest sens dodawać sprzęgło czy poprzestać na prostszej instalacji bez niego ? dodatkowo w domu jest kominek z DGP. Proszę o poradę - nie chcę niepotrzebnie wywalać pieniedzy.... ale jesli to wydatnie wpłynie na ilość spalonego gazu - może warto to rozważyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 31.08.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 jak sie da bez to nie dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 01.09.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 @dar_o weź daj na powrotach RTL-e i tyle, nie baw się w żadne sprzęgła dla takiego mikro metrażu. Ewentualnie zawór 3DR i pompa i tyle, bez żadnego sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar_o 06.09.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Dzięki Jako, że instalator zaznaczył, że sprzęgło będzie kosztować więcej, więc Wasze opinie to miód na moje uszy ( i portfel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts