darkdarkman 09.10.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 A skąd to wygrzebałeś?Jeśli z aukcji, po demontażu jakiegoś BTSa, to szczególnie nie łudziłbym się, że jest sprawny zwłaszcza, że nie ma sygnalizacji. Nie widzę przeciwwskazań do stosowania w TNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 09.10.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Poza tym chyba warto zwrócić uwagę na to, czy są dostępne wkładki na wymianę i ile taka zabawa kosztuje, wymiana wkładek w Dehnie przy okazji corocznej wiosennej burzy to nieciekawa perspektywa. Lepiej co roku na wiosnę wymieniać wkładki w Dehnie, niż mieć całe jakiejś innej firmy, ale za to co roku cały sprzęt do wymiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskra99 09.10.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 W klasie B nie widziałem wkładek warystorowych. Ale to nie problem od kilkudziesięciu lat na siebie piorun nic złego u mnie nie zrobił. Jak sprawdzić czy ten co pokazałem wyżej jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 09.10.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 W warunkach domowych nie ma możliwości przetestowania ochronnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts