eedytaa 31.08.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Przyszedł czas na założenie swojego wątku. Mam na imię Edyta, mam męża i synka i nasz wymarzony dom, a raczej połówkę bliźniaka, ale i tak wymarzoną Witam wszystkich serdecznie i zachęcam do komentowania! Na wstępie pokażę rzut parteru, trochę kiepsko widać wymiary, ale ogólny zarys jest http://images70.fotosik.pl/1140/f61dd97feb9f6497gen.jpg Urządzanie zaczynamy od małego wc na dole. Dzięki uprzejmości fafulja rozmowa na temat wc zaczęła się na Jej wątku. Nie chciałabym zasmiecać, więc przenieśmy się tutaj. Pierwsza wizualizacja wygląda tak Po zmianach wygląda troche tragicznie, namieszałam z tymi dekorami Co tu wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 31.08.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) melduję się pierwsza super, że się zdecydowałaś na swój wątek podtrzymuję swoje zdanie, że.szafka w kolorze drzwi to już za dużo przy Twoich wyrazistych kaflach. widziałas zdjęcia bratkaf -Wkleiła linka u mnie w wątku-same drzwi -ona ma co prawda orzech, a Ty mahoń- ale same drzwi z bielą i czernią ładnie jej zagrały. moze niech projektantka zwizualizuje Ci z.samymi drzwiami? Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez fafulja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 31.08.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 ooo jak szybko Witaj, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 31.08.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) no i co do dekorów pisałam Ci u mnie-nie wiem, czy doczytałaś -moim zdaniem jeden kolor i listwa jesli ma byc to nad lustrem lepiej by wyglądała Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez fafulja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.08.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 No w końcu Twój własny wątek:) witam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 31.08.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Marta witam Cię i liczę na pomoc Fafulja doczytałam, tez mi się wydaje, że jeden dekor, tzn strasznie mi sie nie podoba to pomieszanie na tej drugiej wizce. Chciałabym ten ciemny dekor we wnece nad geberitem, ale jakos go wtedy mało, jak pociągne go na boczne ściany, to bedzie brzydko, lustro będzie wchodziło na dekor, szafka jednak zostanie czarna, a górny dekor jeśli zostanie, to na pewno powyżej lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 31.08.2015 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 przeklejam kilka cytatów z wątku Fafulji ja bym chyba umywalkę wycentrowała jak na rzucie i dała blat od ściany do zabudowy geberitu i lustro nad całością. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/301/3159503_0_0_productGfx_87de8ce0781d8eec67bbe5efafd22bdf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Też jestem Podoba mi się pomysł na tę mała umywaleczkę wycentrowaną na środek. Dekory bym wywaliła i puściła w to miejsce jasne kafle. Szczególnie w projekcie z drewnianą szafką jest za dużo wzorów, kolorów i faktur. 3 to dobra liczba ale w ogrodzie. 4 to ani do małej łazieneczki ani do ogrodu (w ogrodzie 3, 5, 7 ). Zostaw tylko jasne i ciemne kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 01.09.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Pesteczko witam Cię u siebie Szafkę zrobimy chyba czarną, a nie w kolorze drzwi, a duży czarny dekor chciałabym z mężem, żeby został, ale nie musi być go dużo. Dzisiaj pojechałam na budowę, usiadłam na kibelku i zaczęłam mierzyć miarką gdzie dać umywalkę - na pewno ją przesuniemy do środka i maksymalnie może być umywalka na 30-35cm głęboka. Dodatkowo pojeździliśmy po sklepach, szukamy jakiegoś ładnego gresu antracyt lub czarny, ale lappato. W sklepach wygląda ładnie, a jak się wyniesie na światło dzienne, to jakieś dziwne te płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 10.09.2015 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 jestem znowu wrzucam małą łazienkę, będzie taka tylko bez górnej listwy dekoru poszukuje malej umywalki, najlepiej z czarną szafką, cersanit ma taką źródło: http://www.cersanit.com.pl/product/1632/name/szafka-podumywalkowa-galaxy-50 ale chyba troszkę za duża (muszę wstawić tam pudło jakieś i zobaczyć jak się będzie poruszać) Miski wc już wybrane, wanna na górę też, musimy wybrac jeszcze kabinę. Jakie polecacie? Dodatkowo poszukujemy płytek do górnej łazienki coś w stylu epoxy z tubądzina http://www.tubadzin.pl/collection/414 matowe raczej i nic nam się nie podoba Wybraliśmy już tez kominek - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Hejka Edyta ostatnia wizualizacja super - najlepsza!!!A w ikea szafki nie ma czarnej? mają tam dobre te serie łazienkowe. chodzi o epoxy ale grafit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 10.09.2015 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Magda tak, epoxy grafit mogą być też grey, pewnie skończy się na tym, że weźmiemy epoxy Poszukam w Ikea szafki zaraz A jeszcze szukamy gresu do korytarza w kolorze antracyt jakieś lappato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.09.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Wkład kominkowy z Kratki.pl Blanka z szybami łączonymi bez szprosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.09.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Wkład kominkowy z Kratki.pl Blanka z szybami łączonymi bez szprosa Salon wrocławski, muszę śmignąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 11.09.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Pesteczko niestety, to kratki, ale zibi Mąż chce taki, co pobiera powietrze w 95% z zewnątrz, dobrze wybrał? Byliśmy dziś w ttw home, bo ostatnio spodobał nam się tam gres lappato, ale pan nie powiedział nazwy, dziś go zobaczyliśmy po raz drugi, położyliśmy na ziemi i zrezygnowaliśmy, nie jest wart swojej ceny, ładny byl jak stał na stojaki, a na leżąco okropny Dzisiaj mieliśmy podpisywać umowę z bankiem i nam odwołali, bo analityk pomylił się w umowie a już mieliśmy piec kupować, dobrze, że się wstrzymaliśmy. Jutro zawiozę plany dużej łazienki do projektu tylko nadal nie wiem jakie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Zdjęcie mylące Wkłady, które mają dolot powietrza z zewnątrz pobierają je tylko z zewnątrz. Większość wkładów, które są na rynku tak ma. Piotr Batura testował Zibi i tu masz pełne info http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216100-Zibi-z-Kratki-pl O ile pamiętam ma nienajgorsze zdanie o tym wkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 11.09.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 dziękuję bardzo zaraz poczytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 12.09.2015 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 dzisiaj zamówilismy gres - nowa gala neutro nero http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/14572/thumb.JPEG w tym tygodniu powinniśmy dostać wizualizację górnej łazienki w dwóch odsłonach - epoxy http://www.tubadzin.pl/sites/default/files/styles/product_block/public/pl_minEpoxy-graphite-1.jpg?itok=wL-8_I_5 i intero http://www.paradyz.com/system/cms/catalog/elements/imgs/000/008/580/medium/intero_grys_298x598_gres_nieszkliwiony_satyna-min.jpg?1425999830 jedna polerowana, druga matowa, nie możemy sie zdecydować, na epoxy troche bedzie trzeba poczekać, bo dopiero produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 13.09.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 pomóżcie! co będzie ładniej wyglądać: chcemy parkiet w jodełkę I wariant, to podwojna jodelka z parkietu 70x35 II wariant, to pojedyncza jodełka z deseczek 80x45 co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 A taką brałaś pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts