martaMarcia 20.09.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Nie podpowiem co do drzwi, bo w poprzednim mieszkaniu miałam w kolorze mahoniowym i bardzo ich nie lubiłam:) tak więc namawiałabym na inne wybarwienie, ale rozumiem,że chcecie ciemniejsze, więc chyba płytki trzeba zmienić, ale z drugiej strony nie wiem jak miałyby wyglądać w kolorze zbliżonym do drzwi. To pomogłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.09.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Ostatnio oglądałam na Bartyckiej niezłe wzory. Gdzieś mam listę i fotki. znajdę to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.09.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Edyta a moze jest opcja drzwi ze od środka będa białe?(może się Reni wypowie hahhaha)wtedy wiesz od zew robisz mahoń albo to co Ci pasuje a łazienkę masz idealnie spójną. ułożenie płytek ok - kurde nie widziałam ani jednych ani drugich na zywo - ma któraś z Dziewczyn na fm łazienkę z tych płytek zrobioną?nie podoba mi sie umywalka i taka mała półka pod niąnie wiem czy nie lepiej blat po długości od geberitu do ściany, umywalka nablatowa na tym np prostokąt a pod szafka. te lustro prostokątne bardzo mi się podoba - na pewno powiększy optycznie i płytki jako przedłużenie lustra też się zgrają Edytowane 21 Września 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 hejka to jestem na poczatku powiem ze nie lubię wogole płytek drewnopodobnych ale jak ktoś chce to porcelanossa ma piękne, oczywiscie nie tanie mahoń bardzo mi nie pasuje, to bardzo trudny kolor jak i merbau i z brązem wogole masakra, tylko biel ładnie się broni i szarości drzwi mogą być z jednej mahoniowe z drugiej białe, ale tylko pod warunkiem ze bądę całe z drewna, i z jednej barwione na mahoń a z drugiej malowane na biało, koszt określam wysoko i trzeba znależć takiego stolarza, ale jesli drzwi będą z drewna to około 3 tys taka zabawa nie podoba mi sie jeszcze to ze płytki do sufitu, moze lepiej zaoszczędzić na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.09.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Edyta a propo prysznica - nie lepiej samą szybę dać z jednej strony? odgapiłam to od Reni:lol2: ale powiem Ci rewelacja w użyciu i w sprzątaniu - tylko nie wiem czy na tym etapie jeszcze posadzkę sie da ze spadem zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 tak rewelacja :lol2::lol2::lol2: potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 oczywiście mycie miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.09.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 tak o mycie chodzi a jak jest szansa zrobić jeszcze to bym się nawet nie zastanawiała, tym bardziej, że miejsce po długości jest więc i szybę można dać szerszą nic nie chlapie sie wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) ech najważniejsze brakuje mi bidetu, super sprawa a łazienka chyba nie mała, ile ma m2? Edytowane 21 Września 2015 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 21.09.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Magda jak zrobię ten blat, to jak geberit będzie wisiał? Nie umiem sobie wyobrazić Lustro. to jeszcze kwestia ile kasy zostanie Drzwi nie przejdą u męża te podwójne, bo jemu się białe nie podobają. Prysznic będzie normalny, już chyba nawet wybrany. Posadzka będzie skuwana, bo teraz wszystkie podłączenia są po lewej stronie, a drzwi po prawej. Chodzi Ci o zrobienie liniowego odpływu? Łazienkę z epoxy ma Kamilaa Renia dzięki, że zajrzałaś Coraz mniej mi się te drewnopodobne podobają płytki My wolimy płytki do sufitu, może już staroświeccy jesteśmy Łazienka jest spora 230x325, zastanawiałam się nad bidetem, ale chyba szkoda mi miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 21.09.2015 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) a drzwi będą konkretnie vasco porto mahońnie mogę teraz wrzucić zdjęcia Edytowane 21 Września 2015 przez eedytaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 hmm widze ze wszystko wybrane i ustalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.09.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witam się w nowym wątku Czy ustawienie sprzętów w łazience jest wymuszone istniejącymi przyłączami, czy można je zmieniać? Pytam dlatego, bo można je ustawić chyba jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 21.09.2015 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Renia no właśnie nic nie ustalone, bo pani "projektant" czeka na decyzję, ale nie potrafi zrobic tego co ja chcę. Zobaczcie co mi zrobila jak ją poprosiłam o ściankę za umywalką, geberitem i wanna http://images70.fotosik.pl/1195/85a270a13aa0e7d4gen.jpg http://images67.fotosik.pl/1198/8202e726a91c5de1gen.jpg http://images68.fotosik.pl/1197/7eaf0e516103ee3bgen.jpg Tomkowa witam w moich skromnych progach generalnie dom kupilismy gotowy, z wylewkami, tynkami i instalacjami, ale łazienkę chcemy przerobić, ale w miarę najmniejszym kosztem, ale prosze zaproponuj inny układ, bo my sie nastawiliśmy na taki i juz innego rozwiązania nie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.09.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Edyta, jak będziesz otwierać drzwi prysznicowe, to nie uderzysz nimi w umywalkę? Strasznie tam jest wąsko Wc dałabym tam, gdzie wisi grzejnik, a umywalkę tam, gdzie teraz wc. Wtedy nad geberitem zrobiłabyś szafkę zamiast tej zaproponowanej obok grzejnika. Nie wygląda ona za dobrze Od razu byś miała więcej miejsca w wejściu. Wanna koniecznie centralnie pod oknem Edytowane 21 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.09.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jeszcze jedno: nie myślałaś żeby zrobić szerszą wannę ze składanym parawanem prysznicowym albo stylową zasłoną prysznicową? Wtedy byś miała sprzęt 2 w 1 bez konieczności inwestowania w oddzielną kabinę. Wtedy umywalka centralnie na odcinku między wanną a drzwiami wejściowymi, a naprzeciwko niej, symetrycznie, wc i bidet Nad wc i bidetem szafki wnękowe. Szafki utworzyłyby naturalną wnękę przy wannie na deszczownicę i baterię wannowo-prysznicową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 21.09.2015 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 prysznic ma się otwierać na ścianę z grzejnikiem, ta szafka to byl mój pomysł, zeby pani wstawiła na wizualizację, ale ta babka, to po prostu robi to co ja jej powiem nic sama nie podpowie, że coś źle może wyglądać, to samo jest z umywalką na ostatnich wizkach, mogłaby ją przysunąć do kibelka. Z tym kibelkiem tam gdzie grzejnik, to będzie problem, bo odpływ kibelka jest najgorszy do przeniesienia, a grzejnik musi być na tamtej ścianie, bo są tam przyłącza gazowe. Na dzien dzisiejszy łazienka wygląda takhttp://images70.fotosik.pl/1195/173894c0e78e7557gen.jpg http://images68.fotosik.pl/1197/f274bab560e19991gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 21.09.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 myślalam, nawet mąż mnie bardzo namawiał, ale mi się to nie podoba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 21.09.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 a co myslicie o naroznej wannie w prawym rogu, wtedy geberit się przesunie i umywalka i może zrobić blat pod umywalkę jak pisała Magda, a nad geberitem tą szafkę co Tomkowa wymyślila??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 21.09.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Mnie narożna się nie widzi. Na przeciw prysznica nie dawałabym nic, ewentualnie grzejnik. Półka tylko nad geberitem, bo taka długa zabiera przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts