pestka56 30.12.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ja sobie chwalę podwójnego Domsjo z IKEA. Jest potężny i głęboki. Nawet jak w nim coś zostawię, to nie widać. I... wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 30.12.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Obecnie mam 1,5 komory z ociekaczem i na pewno taki sam będzie w nowej kuchni. Mała komora przydaje się do wrzucenia warzyw , rozmrażania różnych produktów, czasem do niej coś wstawiam gdy umyję ręcznie (duże, deska itp.) Ale każda z nas ma inne przyzwyczajenia i wybór oczywiście ma być wygodny dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 01.01.2016 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Szczęśliwego Nowego 2016 roku! Sukcesów osobistych, zawodowych i radości z dekorowania Swoich kącików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 01.01.2016 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Pestko domsjo jest dla mnie za duży, mam za małą kuchnię, ale 2 komory to jest coś Gosiasad dzięki za opinię, brakowało mi właśnie co się robi w tej połówce komory Wrzucę kilka zdjęć nie są profesjonalne i mogą byc jakieś pudła, farby itp na zdjęciach, ale zawsze zdjęcia robiłam na szybko, także przepraszam za brak estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 01.01.2016 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 01.01.2016 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.01.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Edyta! super lazienka i drewno, no i choinka. superasnie! nigdzie nie widzialam drzwi. co teraz was czeka...kuchnia? (u mnie w poniedzialek blat..yupi:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 02.01.2016 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Kamila no bo drzwi jeszcze nie ma Będą pod koniec stycznia tak jak i kuchnia, teraz czekamy na lakierowanie podłóg i zaczynam wybierać oświetlenie. Największy problem mam z pokojem syna, nie wiem jak tam poustawiać. No to czekam na efekt z blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 05.03.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 hej hej...jak leci? postepy jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 06.03.2016 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 hej, są postępy, są, tylko mieszkamy i się wykańczamy i brak czasu na wszystko, ale już jest bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 hej ho:) łazienka bardzo ładna wyszła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts