anulalol2 01.09.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 witam, nie wiem gdzie zamiescic pytanie, jestem nowa takze zakladam nowy temat. interesuje mnie przebudowa stodoly (z piwnica uzytkowa tzn fundamenty wyremontowane zrobiony garaz i piwnica, reszta stodoly nie uzywana jak na zdjeciu widac cala drewniana). Czy da sie postawic w jej miejscu domek jednorodzinny burzac tylko część drewniana? problem polega glownie na tym ze nasz dom (pomaranczowy na zdjeciu )jest postawiony z jednej strony praktycznie w granicy z sasiadem, stodola 1,5 m od tej granicy. Czy w tym przypadku dostaniemy pozwolenie na budowe/ przebudowe/ rozbiorke? wiem ze teraz sa inne wymogi niz 40 lat temu gdy moi dziadkowie stawiali te budynki. moge wrzucic zdjecie w razie potrzeby. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts