kgasiorowska 08.05.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 no wlasnie, ceny teraz maja takie ze tylko usiasc i plakac. No nic, mam nadzieje ze znajde jakas niedroga ekipe. A jak sie wogole mieszka w Duchnicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 08.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Wiecie co, moja matka mieszka w Duchnicach. Tez w domu. I w sumie mieszka sie tam bardzo fajnie, choc ludziom, ktorzy sie juz troche zasiedzieli. Jesli chodzi o to pole kukurydzy - to my te duchnice troche bedziemy tworzyc. W sensie, ze poznamy sie sami, potem beda dochodzic nowi sasiedzi, poznaja sie nasze dzieci i tak powoli bedziemy wchodzic w zycie ozarowa, etc. Az bedzie jak w domu. Jedyny feler calosci jak dla mnie, to ze lasu nie ma blisko. No ale to sobie czlowiek podjedzie do tych z Babic. he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 09.05.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 A jak sie wogole mieszka w Duchnicach? Mieszkam na razie 4 dni Nie było czasu nacieszyć się okolicą. Ogólnie cisza i spokój. Zrobi się gwarno jak się zbuduje dużo domów. Z tego co wiem to pole jest podzielone na 140 działek i jest już wydane 80 pozwoleń na budowę. Komunikacyjnie jest kiepsko jeśli chodzi i wyjazd w stronę Pruszkowa. Te skrzyżowanie Ożarowskiej z Poznańską w Pruszkowie to jakaś masakra. Od kilku lat już za chwilę ma być autostrada więc tego nie remontują i nie ma tam świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 09.05.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 To i ja czasem cos skrobne bo zdarza mi sie nie raz jezdzic przez ozarów do siebie:) a i do Ołtazrewa jaki samego Ozarowa z Topolina rzut beretem.Cieszmy sie ,że wogóle cos w kwestiach dróg ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewela_ 22.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam, mam do sprzedania 1800 szt. bloczków betonowych. Transport w granicach Ozarowa Maz. i Starych Babic gratis. Kontakt 0600 213 396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 a ja kupie ekipe do ocieplen wszelakich, wylewek, kartongipsów. Help bo nas równo po koleji wykonawcy wystawiaja wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 22.05.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam, mam do sprzedania 1800 szt. bloczków betonowych. Transport w granicach Ozarowa Maz. i Starych Babic gratis. Kontakt 0600 213 396 jaka cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam sasiadow. Moze ktos z Was ma namiar na kogos kto robi dobre i nie drogie szafy zabudowane. Jesli tak, prosze o kontakt. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 26.05.2007 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 czy ktoś budował z ekipą pana Tomasza Wojtczaka z Zaborowa/ proszę o opinie i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 03.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ta grupa jest taka padnięta z definicji, czy po prostu w gm. Ożarów mieszkają same lenie, którym się nie chce pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 04.06.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Czy ta grupa jest taka padnięta z definicji, czy po prostu w gm. Ożarów mieszkają same lenie, którym się nie chce pisać Chyba mniej się tu buduje i jest prężna "Grupa Stare Babice" Może ludzie mają kłopoty z odnalezieniem grupy bo zamiast "Ożarowska" jest "Ozarowska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Może ludzie mają kłopoty z odnalezieniem grupy bo zamiast "Ożarowska" jest "Ozarowska" Zgodnie z sugestia, zmienilam nazwe grupy, zobaczymy, czy frekwencja wzrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 04.06.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Stare Babice faktycznie są mocno prężne. Oznacza to, że Ożarów jest cieniutki??? A może biedniutki i nikt nie ma dostępu do netu??? Oczywiście żartuję, ale prawdą jest to, że w Gminie Ożarowskiej buduje się dużo mniej niż w Babickiej. Nie mniej dziwne, że w Ożarowie taka pustynia. Dobry dojazd do Wawy (IMHO lepszy niż z Babic) nie tylko samochodem, ale i pociągiem (ważne np. dla dorastających pociech), a planowana autostrada i węzeł w Konotopie i Pruszkowie w połączeniu z obwodnicą dojazd do Wa-wy uczynią trywialnym też samochodem. No i przede wszystkim ceny działek są przystępne, bo te w Starych Babicach to sięgnęły już jakiegoś absurdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 04.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Może się coś ruszy bo necik na dniach ma być w Ożarowie za free. Gmina zainwestowała dla swoich mieszkańców. Trzeba będzie zakupić antenkę za jakieś 300 zł i zarejestrować się w gminie. Zasięg podobno 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 05.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ooo!!!! To bardzo ciekawa sprawa!kiedy to rusza?Jak oni zamierzają uzyskać owe 10 km.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 05.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Miało ruszyć 15 kwietnia. Ale poślizgi są. Maszty stawiają. To nie zwykłe WiFi. Z tego co pamiętam to w technologii 5Ghz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 05.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ...a jeszcze dodam że dla mieszkańców gminy. Dowód osobisty trzeba pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 05.06.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Szukałem na stronie Ożarowa, ale nie znalazłem...To będzie robione w ramach dziiałalności gospodarczej gminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 06.06.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Szukałem na stronie Ożarowa, ale nie znalazłem... To będzie robione w ramach dziiałalności gospodarczej gminy? Coś na ten temat jest tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 06.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A zatem wg. moich obliczeń powinno ruszyć 31-ego maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts