Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki)

mbz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 379
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Re: ekipy

W okolicy Babic, Izabelina i Ożarowa działają ekipy ukraińców, którzy wynajmują się do różnych robót budowlanych. Pomieszkują w Lipkowie.

Zdecydowanie nie polecam. Partaczą robotę, psują materiał. Nie zatrudniać nawet do prostych prac typu malowanie czy rozbiórka. Nie opłaca się.

Dodatkowo na budowie zaczynają znikać różne drobne przedmioty, na których polakowi raczej by nie zależało. Bardzo niska kultura wykonania i czegokolwiek.

jj

• 2 weeks później...

Witam,

z przyjemnością dołączę do Waszej grupy. Buduję w Ożarowie i jestem na etapie wykańczania, choć może jest na odwrót - dom wykańcza mnie :-?

Obecnie pilnie poszukuję ekipy do tynków zewn. Moja mnie wystawiła, a niestety tynk stoi już w garażu :cry: .

Może ktoś zna ekipę która podejmie się samych tynków.

ewa

nadal poszukuję wykonawców

- do tynków zewnętrznych,

- podbitki,

- schodów zewn i tarasu / obecni wykonawcy od glazury krzyknęli mi 120-130zł za metr schodów - "chore" :evil:

- schody wewnętrzne

- balustrad,

proszę o namiary

ewentualnie może ktoś poleci dobre drzwi drewniane - oczywiście za rozsądną cenę

ewa

Witam

Pilnie poszukuję jakiejś sprawdzonej ekipy na dokończenie budowy w Babicach (niestety swoją musiałem wywalic, bo było więcej picia niż roboty). Jeżeli u kogoś roboty dobiegają końca lub ma jakiś kontakt to bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

witam,

chcialbym ostzrec a wlasciwie pzrestrzec przed kontaktem z firmą Adampol, działającą na terenie Borzęcina, Babic itd.Niesumienni krętacze tak można ich nazwać. W perfidny sposób wystawili mnie do wiatru. Uwazajcie. Takich "wykonawców" należy wytępić. pozdrawiam.

[witam,

chcialbym ostzrec a wlasciwie pzrestrzec przed kontaktem z firmą Adampol, działającą na terenie Borzęcina, Babic itd.Niesumienni krętacze tak można ich nazwać. W perfidny sposób wystawili mnie do wiatru. Uwazajcie. Takich "wykonawców" należy wytępić. pozdrawiam.

czym się zajmują?

Adampol? "usługi" ogólnobudowlane, ale to nawet do nich nie pasuje. Dla mnie mieli zrobic wszystko do stanu surowego, ale dobrze ze sie stalo tak jak sie stalo, czyli zostalo na wykopie, bo dalej juz niezdazyli mi spaprac, ale dzieki temu musze szukac ekipy, lecz chyba znalazlem juz ... dzieki... wiesz komu?prawda?

Wracajac do tematu. właściciel Adam M. wielki kretacz, albo nabrał roboty ze nio moze teraz pzrerobic albo pzrecenil sie jako menadzer. Chyba to drugie. Tak wiec przestrzegam.

na drzwi czekam z Pol-Skone z Babic - drzwi na wymiar na finiszu budowy okazaly sie za drogie

a co do balustrad to bede mogl powiedziec za kilka dni jak polecony Pan zjawi si ena budowie ;)

a z innej beczki - ktos korzysta z internetu bezprzewodowego w okolicy - coś może godnego polecenia :)??

qki

ul. Mazowiecka :)

na drzwi czekam z Pol-Skone z Babic - drzwi na wymiar na finiszu budowy okazaly sie za drogie

a co do balustrad to bede mogl powiedziec za kilka dni jak polecony Pan zjawi si ena budowie ;)

a z innej beczki - ktos korzysta z internetu bezprzewodowego w okolicy - coś może godnego polecenia :)??

qki

ul. Mazowiecka :)