ożarowiak2007 26.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 4 i 1/2 palety U2201/4 palety bloczkow (ze 40)270 stempli - wymiary od 260 do 330 (z przewaga tych 270-80)ze 3 m3 blatowna wiosne do dogadania blaszak + kabel el. 100 m do ziemi (prowizorka, ktora trzeba wykopac) + erbeta wszystko do dogadania.880-490-385albinski z ozarowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 29.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 do qki witam sąsiada my z ul Kilińskiego jak tam balustrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 06.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sluchajcie, szukam fimy, ktora wykona mi drzwi nieco odbiegajace od standardowych. Solidne, proste, no i w miare tanie. Bede wdzieczny za namiary. Albinski z Ozarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 06.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sluchajcie, szukam fimy, ktora wykona mi drzwi nieco odbiegajace od standardowych. Solidne, proste, no i w miare tanie. Bede wdzieczny za namiary. Albinski z Ozarowa. tylko jakie zewn czy wewn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 07.11.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam, Macie do polecenia jakiegoś architekta w okolicy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 13.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ja niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 14.11.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ewarz: balustrad na razie nie ma, bo spoznil sie glazurnik z ukladaniem gresu na balkonie. beda pewnie w sobote. a tak poza tym od soboty zamieszkujemy juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 15.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ewarz: balustrad na razie nie ma, bo spoznil sie glazurnik z ukladaniem gresu na balkonie. beda pewnie w sobote. a tak poza tym od soboty zamieszkujemy juz w domu alw Wam dobrze , u mnie niestety duuuuuuży poślizg może po nowym roku, ale który to będzie miesiąc nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 16.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A może tak byśmy zorganizowali jakieś spotkanie tej "niemrawej grupy" Może to ją trochę ożywi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 17.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 jeztem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.11.2007 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 a tak poza tym od soboty zamieszkujemy juz w domu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 19.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 09.12.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 na drzwi czekam z Pol-Skone z Babic - drzwi na wymiar na finiszu budowy okazaly sie za drogie a co do balustrad to bede mogl powiedziec za kilka dni jak polecony Pan zjawi si ena budowie a z innej beczki - ktos korzysta z internetu bezprzewodowego w okolicy - coś może godnego polecenia ?? qki ul. Mazowiecka Ja mam stansat, generalnie ok, chociaż czasami pada. W googlach znajdziesz namiar. pozdrawiam, Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 09.12.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam Ja za solid w Duchnicach płacę 85 zł. Dla porównania: u mnie Juwentus - 72 PLZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolek 16.12.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 16.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 17.12.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie??? Rozumiem, że nie tylko będziesz za przyzwoitkę robić Ja jestem z Pruszkowa, ale do Ożarowa mogę dojechać. Pasuje mi jeszcze Warszawa. No i chyba już po NR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 17.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie??? Rozumiem, że nie tylko będziesz za przyzwoitkę robić Ja jestem z Pruszkowa, ale do Ożarowa mogę dojechać. Pasuje mi jeszcze Warszawa. No i chyba już po NR? A ja jestem z Włoch..............., tzn Warszawa-Włochy, Wypadałoby w Ozarowie - trzeba być lokalnym patriotą wspierać miejscowy biznes. Jak będę to rozejżę sie za jakimś lokalem, chyba że macie jakies sugestie.... (ewentualnie w-wa tez wchodzi w gre, jesli o mnie chodzi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 19.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Z tego co wiem to w Ożarowie knajpek raczej niet, ale moge się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 07.01.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 to spotkajmy sie gdzies w polu na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts