Killer_su 02.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 O ja pier...... To chyba tu:http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=kr%EAczki&Submit=Szukaj&long=20.7727136&lat=52.2361264&type=3&scale=3 Wyobrażasz sobie co się będzie działo na drogach w godzinach szczytu??? Niech szybko budują autostradę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 02.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 O ja pier...... No niestety... Wyobrażasz sobie co się będzie działo na drogach w godzinach szczytu??? Niech szybko budują autostradę.... "Nasza" obwodnica będzie gotowa w 2010 r., ale "zabierze" ona tylko malutką część tych, którzy pracują daleko na północ i południe W-wy. Ludzie będą pchali się głównie poznańską, Górczewską i (niestety) Szeligowską... P.S. Nie znałem tej mapy - jest bardzo akualna, nawet swojego sasiada mam na przybliżeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 02.09.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Pozostaje mieć nadzieję, że to jeszcze potrwa.... No i mi na szczęście zostaje jeszcze ukochane PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 02.09.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Pozostaje mieć nadzieję, że to jeszcze potrwa.... No i mi na szczęście zostaje jeszcze ukochane PKP Nie no - nie przesadzajmy.... Już bardziej bym liczył na linię busikową - trwają rozmowy między ZTM a gminą Ożarów. Na Jelonki (ew. P&D) by dojeżdżały, a dalej, to już tramwaj można złapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 03.09.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No ale busik nad korkiem nie przeleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 03.09.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 macie jakieś namiary na projektantów przyłącza wodociągowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOFRUIT 04.09.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dawno mnie nie było ale powracam, bo odbiór segmentu w Ożarowie tuż, tuż... A ja wciąż nie wiem jak co ma wyglądać, nie wiem od czego zacząć i jak się dobrze zorganizować... jestem laikiem ... wpisuję w wyszukiwarkę jakieś zapytanie a tam tyle odpowiedzi, że przez tydzień nie znajdę tego co chcę... Może pomożecie? Pierwsze proste pytanie: - gdzie w Warszawie i okolicach polecacie obejrzeć sobie materiały do wykończeń - płytki, parkiety, gdzie jest tego największy wybór - no a po obejrzeniu i podjęciu decyzji gdzie najlepiej kupić, gdzie kupić? Czy miejsca jak pawilony na Bartyckiej, czy sklepy budowlane (Castorama, Leroy) są ok.? Czy np ceny na Bartyckiej nie są wyższe niż w jakiś małych sklepach? A czy w marketach budowlanych, w których być może jest taniej np. płytki nie są gorszej jakości? Czy możecie wrzucić polecane przez Was sklepy? będę strasznie wdzieczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.09.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dawno mnie nie było ale powracam, bo odbiór segmentu w Ożarowie tuż, tuż... No wlasnie, wczoraj przejezdzalam i widzialam, ze juz elewacje skonczone - calkiem przyjemnie to wyglada Kiedy odbior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOFRUIT 06.09.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 No jak byłam tam dwa tygodnie temu to zostało im zrobienie ogrodzeń z przodu i droga dojazdowa, czas mają do końca września, ale czy zdążą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.09.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 01.10.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam sąsiadów, Czy slyszeliście może o firmie Profil Dach z Ożarowa, ul. Kręta 2? Zamierzamy podpisac z nimi umowe na wykonanie pokrycia dachowego, ale zanim sie zdecydujemy dobrze byloby uslyszec jakies opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 15.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Przyjechali, wywiercili szybciutko, pojechali - 60 zł za metr + filtr 200 zł + ew. generator, jak nie ma prunda - 100 zl. Jak ktoś jest zainteresowany - priv. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 29.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Gdyby ktoś potrzebował toPolecam do tynków tradycyjnych Pan Janek robił u mie Solidna ekipa 0-667-329-349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 25.11.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Powoli zamykam stan surowy.Szukam sprawdzonych i godnych plecenia ekip do wykończeniówki.Szczególnie w branżach:-wod-kan-co-tynki-wylewki-glazura-elektryka-ocieplenie poddasza Z góry serdeczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 08.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Czy ktoś może mi polecić kierownika budowy z uprawnieniami projektanta? Nie musi jeździć na budowę codziennie, ale musi przynajmniej telefony odbierać. No i dobrze żeby niedrogi był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 10.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 U mnie jeszcze nic nie ruszyło, a już dwa razy włamywali się do blaszaka... Najpierw zabrali "żelastwo" - siakieś młotki, piły, siekierę, a za drugim razem już nic nie było do wzięcia, więc "bezintersownie" połamali bramę, kilka drewnianych słupków i zerwali siatkę (oczywiście, nie wzięli). K..wa, co za kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 12.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A może monitoring do blaszaka? Nie wiem czy w ogóle można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 14.01.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A może monitoring do blaszaka? Nie wiem czy w ogóle można.... Ochrona do pustego blaszaka? Jak zacznę konkretniej budowę, to się będę zastanawiał. Póki co mam mieszane uczucia - po prowizorycznym ustawieniu ogrodzenia, pojechałem na działkę zerknąć co i jak. Brama znów przewrócona, jedyne ślady na śniegu w stronę ulicy, ruszyłem autem do domu, a tu przede mną auto z kogutem "solid" patroluje. Podgoniłem ich i zaczęli jechac szybciej i zniknęli mi z oczu. Moze i przypadek, a moze i nie... Słyszałem już opowieści o "napędzaniu" klientów agencjom ochrony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 15.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Słyszałem już opowieści o "napędzaniu" klientów agencjom ochrony... Może być, ale raczej na takie atrakcje nie pchali by się oznakowanym samochodem. Wiesz co by było gdyby ktoś ich zobaczył, albo lepiej fotę strzelił? Nawet mogliby stracić koncesję. Może dzielni Solidowcy przestraszyli się, że chcesz ich obić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 19.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Słyszałem już opowieści o "napędzaniu" klientów agencjom ochrony... Może być, ale raczej na takie atrakcje nie pchali by się oznakowanym samochodem. Wiesz co by było gdyby ktoś ich zobaczył, albo lepiej fotę strzelił? Nawet mogliby stracić koncesję. W sumie racja... Może dzielni Solidowcy przestraszyli się, że chcesz ich obić Eeee, moje kombi na gangsterkę nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts