ożarowiak2007 11.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 jak sam pewnie wiesz, kanalizacje robia w przyszlym roku, a od decyzji do realizacji mija po killka lat, wiec jasnym jest (pozwole sobie na uszczypliwosc), ze jesli nie zaczniemy etraz - odwlecze sie to o czas, keidy zaczniemy. ale cale zaangazowanie to tylko podpis - i byc moze - wizyta na zime w urzedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 11.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 zartujesz? nie ma kanalizacji? a przeciez zrobili plany, ktore mialy waznosc 2 lata - czyli mija to w przyszlym roku. fak - no to z tym trzeba bedzie walczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 15.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Przejrzałem projekt budżetu gminy z 2008 roku. Jest tam:"Budowa kanalizacji sanitarnej w miejscowości Duchnice"2008r.-2011r. Łączny koszty finansowania 5 000 000rok budżetowy 2008: 200 0002009r.: 1 600 000 2010r.: 1 600 000 W planie wieloletnim z 2009 już nie ma o tym wzmianki. Plan wieloletni 2008 (41 wiersz)Plan wieloletni 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 15.09.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Przed momentem rozmawialem z naczelnikiem od inwestycji - Robertem Zwolinskim i powiedzal, ze nie wypadlo (pytalem dwa razy). Zaczynaja w tym roku, koncza w przyszlym. Wierze, ze to prawda. I w zwiazu z tym wraca temat podpisow pod nieistniejacym pismem o drogi i swiatlo. trzeba to w koncu bedzie ruszyc. Juz szykuje pismo. Watch out jour murki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yamaha 16.09.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam potrzebuję hydraulika z uprawnienimi gazowymi działającego na terenie Ożarowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 17.09.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam! Moi znojomi prosili mnie o podanie informacji, że mają do sprzedania działkę budowlaną w Kwirynowie, pomiędzy ulicami: Łosiowe Błota, Agawy, Świerkowa. Wielkość działki - prawie 1000m2, media w ulicy. Ew. zainteresowanym podam kontakt do sprzedających na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 18.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ...Zaczynaja w tym roku, koncza w przyszlym. Wierze, ze to prawda.... Znalazłem na stronie BIP zatwierdzony budżet i jest tam nasza kanalizacja. Całkowity koszt 7,5 mln zł W tym roku 200 000 zł w 2010 1,5 mln zł w 2011 3,0 mln zł w 2012 pewnie reszta. jest jeszcze aneks w którym zwiększają kwotę na 2009 do 400 000 zł. W przyszłym roku będzie nowy budżet. itd. Z tego co ja się dowiadywałem to powodzenie zależy od przyznania środków unijnych. Uwierzę jak zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rainbow_123 22.09.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Pilnie poszukuję prężnej ekipy do dokończenia stanu surowego. Budowa na terenie gm. Stare Babice. Może znacie kogoś i możecie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yamaha 26.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czy ktoś ma jakiś kontakt do panów "złomiarzy"? Kiedyś jeżdzili żukiem i zabierali stare lodówki itp, ale teraz ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 15.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam,Chcialam polecic glazurnika ktory wlasnie ostatecznie skonczyl u mnie prace. Pan Janusz polecany byl juz na forum przez jednego z forumowiczow a ja chcialam jedynie dolaczyc sie do pochwaly. Glazurnik ten nie marudzi, wszystko wykonal z nalezyta starannoscia i cenowo tez jest ok. Oby wiecej bylo takich fachowcow.Mozna powolac sie na Kasie z Duchnictelefon do Pana Janusza 604 684 786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiusz 25.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Poszukuje Tadeusza Bukowca- firma Selena. Pracował u mnie jakiś czas temu i ślad po nim zaginął. Działał w tych okolicach więc może znajdzie sie ktoś kto wie gdzie teraz pracuje. Bardzo prosiłabym o wiadomość na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caramelo 04.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich, Niedawno staliśmy się posiadaczami działeczki w Wieruchowie (gm. Ożarów) i przymierzamy się do budowy domku. Czy myśleliście może o tzw. budownictwie modułowym?Słyszeliście może jakieś opinie o domach wybudowanych w tej technologii? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuczek0821 20.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Przyłączam się do formu - buduję się od jakiegoś czasu w Ożarowie Mazowieckim. Mogę polecić sprawdzoną ekipę budowlaną, z której jestem zadowolony oraz firmę do wykończenia dachu. Aktualnie mam stan surowy otwarty, a więc dużo jeszcze przede mną. Gdbyby ktoś potrzebował informacji o przyłączach (gaz, woda, kanalizacja i prąd) - proszę pisać. Dla tych, którzy są już w trakcie wykańczania domu z chęcią pomogę zrobić świadectwo charakterystyki energetycznej. Ostatnio widziałem na allegro osobę, która wykonuje świadectwo za 50zł w ciągu jednego dnia - istne oszustwo. Jestem po 2-letnich studiach podyplomowych na PW z zakresu budownictwa i informuję, że aby zrobić taki dokument z prawdziwego zdarzeania i dowiedzieć się z niego istotnych dla naszego domu informacji - trzeba się trochę napracować. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nike12345 28.02.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Szanowni,podejmując decyzję o lokalizacji działki i budowie domu bierze się też pod uwagę infrastrukturę.W Ożarowie z przedszkolami do niedawna było DRAMATYCZNIE ale słyszałem że powstanie nowa nowoczesna placówka Szczęśliwa Gwiazdeczka podobno ma już działać od lipca 2010 rokuna stronie internetowej nie ma jeszcze zbyt wielu informacji gwiazdeczka.com.pl jak bym mógł prosić o jakiekolwiek informacje na ten temat pozdrawiamNIKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenrir 08.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam, Poszukuję zwykłej ziemi/humusu do wyrównania działki, gdyby ktoś z Was chciał się czegoś takiego pozbyć lub znał jakieś miejsce gdzie można trochę tego nabyć po okazyjnej cenie proszę o info. Pozdrawiam, tel.: 509-189-006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 16.03.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Moi sąsiedzi pozyskali kilkanaście ciężarówek niezłej ziemi z gminy.Jak są jakieś prace ziemne w gminie to rozdawali mieszkańcom za darmo. Czasem trzeba kilka miesięcy poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytach 18.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, jestem nowa na forum, za kilka miesięcy przeprowadzam się do Ożarowa Mazowieckiego.Potrzebuję pomocy.Czy możecie polecić kogoś kto za rozsądną cenę zagospodaruje moją działkę - chodzi mi o ogród -odwodnienie terenu, trawa na powierzchni około 250 m wraz z jakimiś roślinkami - krzewy, drzewka ozdobne, kwiaty. Chodzi mi o jakiś w miarę prosty ale zarazem ładny i łatwy w utrzymaniu mały ogródek.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 22.05.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Czy ktos moglby mi polecic firme kladaca kostke brukowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 17.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 "Parę" stempelków mi zostało. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162341-stemple-ok.-200-szt.-Warszawa-Zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicolai 20.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witammam prośbe o polecenie taniej stali konstrukcyjne na strop i wieniec od 6- do 20 - łącznie ok. 2,5 tony w okolicy Ozarowa / Babic / Łomianek, Błonia, Pruszkowapozdrawiam, nicolai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts