Jerzysio 02.06.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Koleżanko bezpakojsjia u mienia jest aftomatoczeskoje wodnoje ustrojstwo... J ... a tak przy okazji człowiek zez Ożarowa mi je robił ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.06.2006 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 UUU, to widze kulega silno zaawansowany technicznie A przy okazji nam sie nastepna stronka utworzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ... no popatrz trójka siem zrobiła ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 09.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam, Ozarów ja sie buduje w Ołtarzewie jest już strop a za miesiąc będzie daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ... to też na "O", to i możesz sąsiad się przyłączyć Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.06.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 I ta sama gmina Witam sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.06.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 ...pozdrowko zez upalnego WiedniaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Bogdan 25.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam z sąsiedniego forum budujących VIRGO. Właśnie postawiliśmy domek w Ołtarzewie i mamy do sprzedania stemple budowlane okolo 120-130 szt. długości 2,8 - 3,0 m i 35-40 szt długosci 3,8 - 4 m. Jakby ktoś był zainteresowany proszę o wiadomość na maila. M & B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 31.07.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 wzmacniamy grupę ożarowską na forum, co prawda dopiero czekamy na odrolnienie gruntu, ale w przeciagu 2 tygodni chcemy zlozyc pozwolenie na budowe. Budujemy się na ul. Mazowieckiej, "Dom pod Miłorzębem" ). Pozdrawiamy pati&qki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.07.2006 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam wszystkich a szczegolnie nowych Powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sie im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni ) prosze poratucie namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.08.2006 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam kolejny raz I kolejny raz probuje reanimowac grupe Pokazalo sie troche nowych osob, napiszcie jak postepy w budowaniu? A moze ktos ze starszych, ubieglorocznych sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 25.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam!Chcę kupić dzalke budowlaną w Ożarowie (miasto) i w związku z tym mam do was kilka pytan? Jak się mieszka w Ożarowie?ile czasu zajmuja wam dojazdy do Wawy? Czy jeździcie PKP, czy autem, busem, autobusem?czy podróże pociagiem z wawy do ożarowa należą do szczegolnie niebezpiecznych?Czy miejscowe wladze dbaja o misteczko i starają się aby było ładne i przyjazne? Jak wyglada sprawa infrastruktury?Czy Urzędy sa "ludzkie" i mozna szybko pozalatwiac takie sprawy jak pozwolenia, przyłącza itp.?Czy sa jakieś fajne prywatne przedszkola? Jak oceniacie poziom nauki w szkołach?Czy ten basen to naprawdę jest taki fajny jak piszą na stronie urzedu miejskiego?czy jest gdzie pojśc na piwo i nie oberwac przy tym łomem? Będa bardzo wdzięczna za wszelkie informacje?Pozdrawiam budujacych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 25.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Czy ten basen to naprawdę jest taki fajny jak piszą na stronie urzedu miejskiego? Muszę trochę "przygadać" sąsiadom z Ożarowa. Basen jest fajny, ale akurat mój (dorosły) syn ma tam problem. Czy to chloru za dużo, czy jeszcze coś innego - każda wizyta tam kończy się katarem, łzawieniem itp. Może to jakieś "osobiste" uczulenie, ale często bywa na basenach i tylko tam ma ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.08.2006 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam! Chcę kupić dzalke budowlaną w Ożarowie (miasto) i w związku z tym mam do was kilka pytan? Jak się mieszka w Ożarowie? Nie mieszkam w samym Ozarowie, wiec nie wiem, ale w poblizu mieszka sie super ile czasu zajmuja wam dojazdy do Wawy? Czy jeździcie PKP, czy autem, busem, autobusem? jezdze samochodem, do Centralnego ok. 25 min., ale to nie poznanska, bo tamtedy chyba dluzej. czy podróże pociagiem z wawy do ożarowa należą do szczegolnie niebezpiecznych? Tego to nie wiem, ale nie wydaje mi sie, zeby akurat na tej trasie mialo byc jakos szczegolnie niebezpiecznie. Czy miejscowe wladze dbaja o misteczko i starają się aby było ładne i przyjazne? Sadzac po tym, co widac, to chyba cos tam robia Jak wyglada sprawa infrastruktury? A tu to zalezy, niestety Czy Urzędy sa "ludzkie" i mozna szybko pozalatwiac takie sprawy jak pozwolenia, przyłącza itp.? Tu tez duzo zalezy od tego, jaka to sprawa. Czy ten basen to naprawdę jest taki fajny jak piszą na stronie urzedu miejskiego? Basen fajny, mi sie podobalo. czy jest gdzie pojśc na piwo i nie oberwac przy tym łomem? Tego to nie wiem, bo nie mam czasu za bardzo na takie chadzanie Będa bardzo wdzięczna za wszelkie informacje? Pozdrawiam budujacych! Ja tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.10.2006 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 To juz chyba moja misja forumowa - wyciaganie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 26.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 CZy jeszcze ktoś tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.10.2006 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Jak widzisz - z nowych osob, to wpadna na chwile, a potem nie daja juz znaku zycia. Ja to sie czuje matka - zalozycielka, wiec od czasu do czasu wyciagam to moje biedne dziecie z odmetow zapomnienia, a nuz ktos zajrzy? W sumie to dziwne, bo akurat w naszej gminie i bardzo blisko do Warszawy i dojazd dobry i dzialki tanie ( a przynajmniej nie maja tak zawrotnych cen jak w sasiedniej Stare Babice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ...no, no, jak parę dni temu zapytałem o ceny działek w Lipkowie ( transakcja zrealizowana ! ) to było po 350,- zeta za metr2 J .. i pozdrowionka dla SONSIADÓW ZEZ OŻAROWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 28.10.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Jak widzisz - z nowych osob, to wpadna na chwile, a potem nie daja juz znaku zycia. Ja to sie czuje matka - zalozycielka, wiec od czasu do czasu wyciagam to moje biedne dziecie z odmetow zapomnienia, a nuz ktos zajrzy? W sumie to dziwne, bo akurat w naszej gminie i bardzo blisko do Warszawy i dojazd dobry i dzialki tanie ( a przynajmniej nie maja tak zawrotnych cen jak w sasiedniej Stare Babice). Ojej, jak działki tanie to może ja się przeniosę z moimi marzeniami na teren sąsiedniej gminy. Póki co szukam działki w gminie Babice, ale ceny tamże powalają mnie na kolana no i ruch w handlu gruntami niewielki, chyba właściciele czekają aż ceny dojdą do 1000pln/m2. Dzisiaj oglądałam działkę w Płochocinie, ale to nie to. A może Ołtarzew? Droga matko-założycielko może masz jakieś informacje na temat działek rolnych (ale oczywiście do odrolnienia w niezbyt odległej przyszłości) w tej okolicy do sprzedaży? W sumie może być też budowlana, o ile zmieści mi się w budżecie. Budować planuję dopiero za kilka lat, więc nie spieszy mi się ze statusem budowlanym, ale z samą działką i owszem. Mam sznsę na odzew? Z innej beczki - na basenie w Ożarowie byłam kilka razy i jest tam bardzo fajnie i przede wszystkim znacznie taniej niż np. na Potockiej na Żoliborzu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts