Jerzysio 04.01.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ...no to Wszystkiego najlepszego na ten NR 2007 życzy son - siad ( nie mylić z ira-siad ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam sąsiadów! Potrzebuje pomocy, pilnie szukam glazurnika który dokończył by robotę po moim glazurniku, który się ulotnił i od początku grudnia nie daje znaku życia... Jest do położenia trochę glazury na ścianach i podłoga w nie dużej łazience, jak również zafugowanie wiatrołapu i spiżarni...do tego zamontowanie drzwi do kabiny prysznicowej – sztuk 2...Nie ma tam więcej niż z 3 do 4 dni roboty.... Jeśli macie kogoś to proszę o kontakt na priv.... Aha, robota jest w Borzęcinie... Dzięki. p.s. jeśli się sprawdzi, to na wiosnę mamy jeszcze do zrobienia duży taras i wejście do domu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiit 05.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam,W tym roku zamierzam ruszyć z budową w Ożarowie Maz. - os. Mickiewicza.W związku z tym witam wszystkich sasiadów. Narazie ruszam z papierologią. Mam nadzieję że niedługo bedą służył jakimiś doświadczeniami w tym zakresie a wcześniej pewnie nie raz bedę podpierał się waszymi radami.Pozdrawiam i do usłyszenia, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.01.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam wszystkich z pozdrowieniem noworocznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_ma 02.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Moze ktos z forumowiczow wie o sprzedazy dzialek w Duchnicach - najchetniej tych po RSP!! Bede bardzo wdzieczny za kontakt ! Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.02.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam Idzie wiosna, moze cos sie ruszy i w naszej grupie A na razie moze ktos wie cos na temat przedszkola prywatnego ( chyba Montessori), ktore miesci sie bodajze na Wieruchowskiej ( tej z "garbami") chyba to Nowe Babice sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 08.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 witam po dłuższej przerwie widzę że sie trochę na naszym forum ruszyło.Więc zadam pytanko czy macie namiary na godna polecenia firme do ocieplania domów. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 18.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam wszystkich Planuję rozpocząć budowę pod koniec marca, dokumenty juz złożone czakam na decyzję. budujemy sie w Wieruchowie . Możecie mi podac namiary na : 1. kogos kto ściągnie humus za rozsądną cenę 2. fachowca od studni (plalnujemy zrobić narazie swoją wode do celów budowlanych i podlewania ogrodu a jak sie nada to i do celów domowych też) 3. chyba najważniejsze namiary na hurtownie godne polecenia z materiałami budowlanymi do stanu surowego pozdrawiam wszystkich Jacek i Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 19.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam, do ściągnięcia humusu łapałem koparki z ulicy lub z najbliższych budów. co do fachowca od studni to nie kopałem studni Co do hurtowni z materiałami to polecam firmę DOMIX w Ożarowie ceny maja dobre tylko trzeba troszeczkę ich pilnować z tymi cenami, bo jak się człowiek nie upomina o upusty to wtedy Im się trochę zapomina. Ale ogólnie są Ok 22-722-14-74 - telefon do sklepu/najlepiej dzwonić po 16:00 jak jest szef wtedy najlepsze ceny można wynegocjować. Pozdrawiam ldeb PS. Jeżeli nie będziecie mieli co zrobić z humusem to mogę go zabrać przyda się na działkę bo mam blisko. Dobra rada jeżeli macie kasę to już wszystko zamawiajcie ja tak zrobiłem i np: na cegle w ciągu 2 miesięcy zarobiłem 1,5zł na sztuce a cegieł na dom potrzeba sporo (()))))-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 28.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 czy macie namiar na jakiegoś sprawdzonego kierownika budowy ??już tylko tego mi brakuje do szczęścia, budowa będzie w Wieruchowiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.03.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wyciagam grupe na wiosne z odmetow zapomnienia Moze cos sie ruszy w naszej grupie??? Dzis na sesji rady miasta ma zostac odrolniona czesc ziem na terenie kilku wsi, w tym i mojej, beda nowe dzialki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 27.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A gdzie dokładnie mają odrolnić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.03.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Na stronie http://www.ozarow-mazowiecki.pl jest informacja i plan dzisiejszej sesji Rady. Tam bedzie uchwalanych kilka planow, w wielu jest przeznaczenie sporej czesci gruntow pod zabudowe mieszkaniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 28.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 mam nadzieje, ze wypisze sie tam, gdzie chce w ozarowie. budowe zaczynam w sierpniu, w duchnicach, w ozarowie. w sumie same utrapienia z materialami w tej chwili, ale licze, ze calosc wyjdzie, a ja nei zbankrutuje. pozdrawiam. prosze mnie nie pytac o ceny dzialek. nie wiem, ale wydaje mi sie, ze dalej beda szybowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 13.04.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 prosze o namiary na sprawdzonych wykonawców studni kręgowych w naszych okolicach dziękuje z góry Jacek i Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 13.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 czy macie namiar na jakiegoś sprawdzonego kierownika budowy ?? już tylko tego mi brakuje do szczęścia, budowa będzie w Wieruchowie pozdrawiam kierownik budowy o-604-719-458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 03.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 mam nadzieje, ze wypisze sie tam, gdzie chce w ozarowie. budowe zaczynam w sierpniu, w duchnicach, w ozarowie. w sumie same utrapienia z materialami w tej chwili, ale licze, ze calosc wyjdzie, a ja nei zbankrutuje. pozdrawiam. prosze mnie nie pytac o ceny dzialek. nie wiem, ale wydaje mi sie, ze dalej beda szybowac. Fajnie, my juz zaczelismy w kwietniu budowe w Duchnicach, tylko troche mamy problemy z nasza ekipa bo sie obiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 08.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Fajnie, my juz zaczelismy w kwietniu budowe w Duchnicach, tylko troche mamy problemy z nasza ekipa bo sie obiaja. Jeśli to na polu kukurydzy, to witam sąsiadkę. Ja też w Duchnicach przy Duchnickiej (żółty domek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 08.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 zgadza sie, na polu kukurydzy, tylko mamy teraz przestoj bo ekipa nam nawalila. Moze masz dla nas jakas ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 08.05.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Moją ekipę poleciłem kilu osobom ale ceny i terminy ich powaliły na kolana.Ekipa która budowała 2 domy obok mnie też teraz jest nieuchwytna. Krucho i z żywym towarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts