sniegu85 01.09.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Witam wszystkich, jestem nowy na forum i jest to moj pierwszy watek Od marca przyszlego roku planuje zaczac budowac swoj pierwszy dom... Chce zainstalowac w nim pompe ciepla i ogrzewanie podlogowe. Mam w zwiazku z tym pytanie...czy ktos z forumowiczow moze polecic firme z woj zachodniopomorskiego ktora zajelaby sie kompleksowa instalacja pompy ciepla, wykonaniem dolnego i gornego zrodla??? I jeszcze pytanie o przylacze gazowe...czy Waszym zdaniem jest sens prowadzic gaz do domu (zaznaczam ze mam taka mozliwosc bo w granicy dzialki biegnie rura gazowa) tylko do zastosowania go w kuchni? Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos zainteresuje sie moim tematem i udzieli mi odpowiedzi Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 04.09.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Jeżeli interesuje Cię powietrzna pompa to zapraszamy. Kompleksowe rozwiązania juz od 19.900 netto z montażem. Co do gazu uważam , że nie ma potrzeby wydawać pieniędzy. Pompa ogrzeje wszystko i to bardzo komfortowo. Za przylacze gazu i comiesieczny abonament będzie trzeba płacić. Edytowane 11 Września 2015 przez Klimon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.09.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 I jeszcze pytanie o przylacze gazowe...czy Waszym zdaniem jest sens prowadzic gaz do domu (zaznaczam ze mam taka mozliwosc bo w granicy dzialki biegnie rura gazowa) tylko do zastosowania go w kuchni? Nie ma kompletnie sensu. Po za tym indukcja i tak lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sniegu85 04.09.2015 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Niestety pompa P-W nie jestem zainteresowany chcialbym pompe gruntowa Tak tez myslalem o tym gazie i dzieki za utwierdzenie mnie w slusznosci mojej decyzji zupelnie nie ma sensu... Liwko...czytam duzo tego forum i widze ze znasz sie na rzeczy jesli chodzi o pompy...masz moze kogos znajomego lub znasz jakas firme godna polecenia ktora zajelaby sie kompleksowa instalacja pompy ciepla (pompa, dolne i gorne zrodlo)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.09.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Bierz ekipę z Goleniowahttp://www.ppcpompy.eu/Strona/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 15.09.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jeśli nadal szukasz odezwij się, mogę Cię przekierować na kogoś znanego i sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sniegu85 24.09.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Tak, jeszcze szukam. Poprosze o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 25.09.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bravur 06.02.2020 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 szukam instalatora i serwisu do pompy ciepla...zachodniopomorskie-okolice Swinoujscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykidajło 14.02.2020 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Niestety pompa P-W nie jestem zainteresowany chcialbym pompe gruntowa A właściwie dlaczego gruntowa a nie powietrzna, jesteś w ciepłym rejonie a całość i tak pewnie zepniesz fotowoltaiką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
codix 14.02.2020 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 A właściwie dlaczego gruntowa a nie powietrzna, jesteś w ciepłym rejonie a całość i tak pewnie zepniesz fotowoltaiką. Brawo odkopales watek z 2015r napewno autor jest jeszcze zainteresowany. Sprzedajesz pompy pw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts