Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompa ciepla woj. zachodniopomorskie

sniegu85

Recommended Posts

Witam wszystkich,

jestem nowy na forum i jest to moj pierwszy watek :)

Od marca przyszlego roku planuje zaczac budowac swoj pierwszy dom...

Chce zainstalowac w nim pompe ciepla i ogrzewanie podlogowe.

Mam w zwiazku z tym pytanie...czy ktos z forumowiczow moze polecic firme z woj zachodniopomorskiego ktora zajelaby sie kompleksowa instalacja pompy ciepla, wykonaniem dolnego i gornego zrodla???

I jeszcze pytanie o przylacze gazowe...czy Waszym zdaniem jest sens prowadzic gaz do domu (zaznaczam ze mam taka mozliwosc bo w granicy dzialki biegnie rura gazowa) tylko do zastosowania go w kuchni?

Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos zainteresuje sie moim tematem i udzieli mi odpowiedzi :)

Maciek

Jeżeli interesuje Cię powietrzna pompa to zapraszamy. Kompleksowe rozwiązania juz od 19.900 netto z montażem.

Co do gazu uważam , że nie ma potrzeby wydawać pieniędzy. Pompa ogrzeje wszystko i to bardzo komfortowo. Za przylacze gazu i comiesieczny abonament będzie trzeba płacić.

Edytowane przez Klimon

Niestety pompa P-W nie jestem zainteresowany chcialbym pompe gruntowa :)

Tak tez myslalem o tym gazie i dzieki za utwierdzenie mnie w slusznosci mojej decyzji :) zupelnie nie ma sensu...

Liwko...czytam duzo tego forum i widze ze znasz sie na rzeczy jesli chodzi o pompy...masz moze kogos znajomego lub znasz jakas firme godna polecenia ktora zajelaby sie kompleksowa instalacja pompy ciepla (pompa, dolne i gorne zrodlo)?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 years później...
  • 2 weeks później...