wsrh 02.09.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam, potrzebuję namiarów na jakiś wytrzymały fotel barowy/hoker, najlepiej taki z obciążeniem do 150kg, te z allegra widziałem to mają max 100kg. Znacie jakieś modele albo firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.09.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ja mam podobne zdanie, bo szukałam hokerów przez kilka dobrych miesięcy, a mieszkamy od dwóch lat, była to moja największa bolączka. Ja kupiłam w końcu z regulowaną wysokością, wydaje mi się, że one są max do 100kg testowane, a te systemy są do siebie podobne - mój szwagier już na pewno na nim nie usiądzie i mu to powiem prosto z mostu:) Najlepiej szukaj na normalnych nogach np. drewnianych, myślę, że będą miały podobną wytrzymałość co zwykłe krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 06.09.2015 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Ale mi chodzi o taki obrotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.09.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 no właśnie ja mam taki obrotowy i jak szukałam to widziałam tylko takie do 100kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts