Kalimer 03.09.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Mamy do zaaranżowania bardzo dużą antresolę. Wymyśliłam, że będzie to taka przestrzeń do relaksu, oglądania filmów itd. Chciałabym na środku zamontować telewizor - wyobrażam sobie jakąś konstrukcję wspartą o sufit i podłogę, na której zawiesiłabym sprzęt. Sufit jest z kg na profilach i belkach drewnianych, podłoga z OSB na belkach. Zawieszenie na ścianie nie wchodzi w grę, bo wszystkie są już "zajęte". Ktoś ma jakiś pomysł, na czym zawiesić ustrojstwo? Dodam, że nie chcę po prostu zbudować kolejnej ściany, chciałabym żeby konstrukcja była w miarę możliwości ażurowa, tak żeby wizualnie nie obciążała antresoli. Edytowane 3 Września 2015 przez Kalimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.09.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Mamy do zaaranżowania bardzo dużą antresolę. Wymyśliłam, że będzie to taka przestrzeń do relaksu, oglądania filmów itd. Chciałabym na środku zamontować telewizor - wyobrażam sobie jakąś konstrukcję wspartą o sufit i podłogę, na której zawiesiłabym sprzęt. Sufit jest z kg na profilach i belkach drewnianych, podłoga z OSB na belkach. Zawieszenie na ścianie nie wchodzi w grę, bo wszystkie są już "zajęte". Ktoś ma jakiś pomysł, na czym zawiesić ustrojstwo? Dodam, że nie chcę po prostu zbudować kolejnej ściany, chciałabym żeby konstrukcja była w miarę możliwości ażurowa, tak żeby wizualnie nie obciążała antresoli.Na jakiejś sprężynie do sufitu? Ciągniesz w dół i zahaczasz o haczyk w podłodze a jak chcesz schować to tylko "brzdęk" nóżką i nie ma telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 04.09.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 - ścianka ze szkła hartowanego- TV chowany w szafce - komodzie. Są gotowe mechanizmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 04.09.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.03.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Ale to jest tv przy ścianie, a nie na środku pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts