greenarrow 03.09.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Chodzi mi o to czy opłaca się przerabiać projekt domu, który miał powstać w tradycyjnej technologii na taki drewniany. I czy w ogóle coś takiego jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalendarium 04.09.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Pewnie to jest możliwe, tylko nie wiem czy jest sens. Bo zakładam, że najpierw trzeba wydać kasę żeby kupić taki projekt, a później go przerobić, więc to kolejny wydatek. Nie lepiej od razu poszukać czegoś z opcją drewnianą? Myślę, że nawet wśród gotowych projektów od takich pracowni jak czy innych można z powodzeniem znaleźć coś takiego, co przewiduje budowę domu z drewna. Musiałabyś oczywiście przejrzeć najpierw poszczególne oferty, ale jestem pewna, że dałabyś radę coś znaleźć. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts