Wojtek89 03.09.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Czy wykorzystywaliście już kiedyś kliny montażowe podczas zakładania okien? mam na myśl coś takiego -> [urlMODEROWANO] Na co powinienem zwrócić uwagę podczas ich zakupu? Edytowane 11 Września 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 03.09.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Na nieuczciwych sprzedawców którzy łamiąc regulamin reklamują się na forum. Ja bym ich unikał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 10.09.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Nie - zazwyczaj dwóch chłopa trzyma okna a ja wiercę przez ramę. Po co kliny? Podkłada się deski a później obżyna nadmiar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 10.09.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Wiercisz ? u nas jeden trzyma a drugi "leci po piane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 10.09.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Tą do golenia? Ja papierem utykam co by nie wiało, a całość trzyma się nie na klinach tylko na "słowo honoru" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 "ponieważ" kupowałem w tym sklepie to mogę się wypowiedzieć: - plastik użyty do ich produkcji jak plastik. Widywałem lepsze. - podkładki do szklenia (używam do poziomowania) nie trzymają wymiarów (podkładka 1mm ma przynajmniej 1,5mm). Tworzywo też takie sobie - mam obawy o trwałość. Może sklep ma jakieś badania starzeniowe?Pchwyty do balkonów też z najtańszego PCW o słabej trwałości. Jedyne co mi się podoba, to klin mały (szerokość 3cm). Idealny do wypierania okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 pod okna - kliny bądź podkładki do szkleniado pozycjonowania okna - poduszki montażowe i niestety nie mogę wstawić zdjęcia, coś się popsuło na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 11.09.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ja też nie mogłem wstawiać zdjęć - zobacz sobie wersję uproszczoną (Basic Uploader w prawym dolnym rogu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 11.09.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 a co tam, ten kto chce z pomocą wujka googla znajdzieSzkoda że Redakcja jakiś czas temu zgłaszanemu problemowi nie stawia czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 11.09.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Przede wszystkim warto byłoby zacząć od usunięcia tego spamu . Zgłaszam się na ochotnika w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts