Czarna_Inez 03.09.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Dzień dobry Wszystkim Mam do Was pytanie, a mianowicie pytanie o okap. Wiem, że już wiele się tu o nich pisało, ale każda sytuacja jest inna i byc może ktoś jest w podobnej do mnie i będzie chciał coś doradzić. Więc poszukuję okapu 80-90 cm, do pomieszczenia kuchnia + salon około 55m2. Wiem, że powinien mieć sporą moc, ale jednocześnie chciałabym kupić coś w miarę możliwości cichego. Dodatkowy problem jest taki, że niestety w naszym domu nie mogę wyprowadzić go na zewnątrz budynku, więc będę polegać jedynie na filtrach. Czy ktoś może polecić coś z własnego doświadczenia? Szczególnie zależy mi na opiniach jak te urządzenia działają jako pochłaniacze. Gdybym mieszkała w PL pewnie bez wahania zakupiłabym okap Globalo, ale niestety mieszkam w DE i nie mam takiej możliwości. Będę zobowiązana za podpowiedzi Edytowane 3 Września 2015 przez Czarna_Inez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 04.09.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Przecież Globalo wysyła za granicę. To kwestia ustalenia kosztów wysyłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts