drapek 03.09.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 witam!!!chciałem ostrzec przed firmą CARINEX z Tarnowskiej Woli koło Rawy Mazowieckiej prowadzonej przez Państwo Tuz.Wziąłem u nich płot betonowy. Nie przyglądałem się zbytnio przy rozładunku bo było sporo elementów i nie bardzo był na to czas, ale przy "składaniu" ogrodzenia wyszło jaki to bubel.Druty nie pozatapiane w większości płyt, popękane. Słupki popękane i w większości złamane - po zabetonowaniu czuć że się chwieją.Przy stawianiu trzeba się obchodzić niczym z jajkiem...wstawię zdjęcia, ale radzę omijać firmę z daleka. jeśli nie ten dział proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drapek 14.11.2015 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) Edytowane 14 Listopada 2015 przez drapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts