kamyk07 05.09.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Mam w mieszkaniu położone płytki sześciokątne (kształt plastra miodu), które "wchodzą" w parkiet w kuchni i przedpokoju. Mam problem z dokładnym wycyklinowaniem parkietu w rogach płytek. Parkiet jest troszkę niżej niż płytki. Cykliniarką nie da się tego zrobić bez najeżdzania na płytki i ich ścierania. Proszę o poradę jak estetycznie wykończyć połączenie podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 06.09.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Mam w mieszkaniu położone płytki sześciokątne (kształt plastra miodu), które "wchodzą" w parkiet w kuchni i przedpokoju. Mam problem z dokładnym wycyklinowaniem parkietu w rogach płytek. Parkiet jest troszkę niżej niż płytki. Cykliniarką nie da się tego zrobić bez najeżdzania na płytki i ich ścierania. Proszę o poradę jak estetycznie wykończyć połączenie podłóg. [ATTACH=CONFIG]329626[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329627[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329628[/ATTACH] Szlifierka mimośrodowa , lub inna z odpowiednimi nakładkami do kątów itp, cyklina , ręka i papier Zestaw do trudniej dostępnym miejsc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 06.09.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Szlifierka mimośrodowa , lub inna z odpowiednimi nakładkami do kątów itp, cyklina , ręka i papier Zestaw do trudniej dostępnym miejsc:) Może być nawet denko butelki. Pamiętaj o rękawicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts