karmelowa 05.09.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Hej, potrzebuję zakupić schody, które poprowadzą do wejścia do domu znajdującego się na pierwszym piętrze. Coś w tym stylu, co w załączniku. Chciałabym, aby nie były zbyt strome, więc planuje platformę łączącą dwie linie schodów. Z tego co patrzyłam w internecie, schody metalowe są dość drogie - 400 zł to minimum za stopień, do tego platforma ok. 1000 zł za 1m2. Czy ktoś może zamawiał takie schody i może zweryfikować te ceny? Lub zaproponować alternatywę? Będę wdzięczna Edytowane 5 Września 2015 przez karmelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spchod 14.09.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Jeżeli to jest wejście do domu to może zainwestować w lepszy materiał ? W końcu to jest jakaś wizytówka. A te schody wyglądają jak pożarowe Ale są tańsze niż kamień. A dopasowanie schodów pod wymiary zostaw firmie Wstawiam parę innych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmelowa 13.10.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Właśnie taki efekt schodów pożarowych chcę uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spchod 01.12.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Jeżeli jesteś zainteresowana nadal zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmelowa 13.07.2016 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Hej, nadal jestem zainteresowana, choć wykonanie przesuwa się w czasie niestety niezależnie ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts