bumar1 05.09.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Witam,Mam problem z nieprzyjemnym zapachem, który wydobywa się chyba ze zlewozmywaka podczas wylewania się wody po praniu z pralki. Nie dzieje się tak zawsze ale w 90 % przypadków. Podczas prania, kiedy pralka wylewa wodę po płukaniu czuć nieprzyjemny zapach. Pralka, zmywarka i zlewozmywak podłączone są do jednego syfonu i chyba to jest problem. Czy mogę jakoś temu zaradzić? Urządzenia te są w kuchni więc rozumiecie jakie jest to uciążliwe. Proszę o radę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 05.09.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Witam, Mam problem z nieprzyjemnym zapachem, który wydobywa się chyba ze zlewozmywaka podczas wylewania się wody po praniu z pralki. Nie dzieje się tak zawsze ale w 90 % przypadków. Podczas prania, kiedy pralka wylewa wodę po płukaniu czuć nieprzyjemny zapach. Pralka, zmywarka i zlewozmywak podłączone są do jednego syfonu i chyba to jest problem. Czy mogę jakoś temu zaradzić? Urządzenia te są w kuchni więc rozumiecie jakie jest to uciążliwe. Proszę o radę. Pozdrawiam Stosuje się takie podłączenia z gumową kulką zamykającą. wtedy kiedy woda jest odprowadzana do syfonu kulka unosi się. kiedy brak wypływu wody z pralki , zmywarki kulka zamyka odpływ i nieprzyjemne zapachy. Takie podłączenia pod syfon dostaniesz w każdym sklepie hydraulicznym są z uniwersalnymi podłączeniami, ale najlepiej jest podłączać oddzielnie pod rurkę fi 50. Lub są takie który to 1 wpinasz w syfon za pomocą trujnika i rurki fi 50 i pod to, podłączasz 3 węże np. zmywarka,pralka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts