izorom 20.10.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ale jakie kanały bo te z foli aluminiowej ocieplanej wełną ponoć wytrzymują 2-3 lata a klimatyzator kanałowy za 6500 inverter z tą redukcją na kanały będzie ciężko kupić tak mi się zdaje może powie Pan jakie kanały do rozprowadzenia klimy i jaki model klimatyzatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 20.10.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ale jakie kanały bo te z foli aluminiowej ocieplanej wełną ponoć wytrzymują 2-3 lata Gdzie to wyczytałeś? Chyba muszę zacząć się bać i za nim zrobię zabudowę to powymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 20.10.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ale jakie kanały bo te z foli aluminiowej ocieplanej wełną ponoć wytrzymują 2-3 lata a klimatyzator kanałowy za 6500 inverter z tą redukcją na kanały będzie ciężko kupić tak mi się zdaje może powie Pan jakie kanały do rozprowadzenia klimy i jaki model klimatyzatora ? Jak na razie kanały wytrzymują (przynajmniej te co ja instaluje ) 25 lat. Kanały są antybakteryjne, a kanałówka + rozdzielacz + kanały + anemostaty - kosztuje 6500 z VAT 23 % np. Midea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts