Mariusz Kowal 06.09.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witam, zajmuje się głównie adaptacją poddaszy. Ostatnio wpadłem na forum na nowe urządzenie do wykonywania łączeń płyt gk, więcej informacji na http://www.gipsowo.pl Wygląda to ciekawie ale stąd pytanie, czy ktoś miał okazję pracować tym i czy może się wypowiedzieć. Cena raczej nie jest mała więc wole zebrać opinię i dopiero wtedy ewentualnie kupić. Wiadomo, że producent może zachwalać ale w realu to już różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.09.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witam, zajmuje się głównie adaptacją poddaszy. Ostatnio wpadłem na forum na nowe urządzenie do wykonywania łączeń płyt gk, więcej informacji na http://www.gipsowo.pl Wygląda to ciekawie ale stąd pytanie, czy ktoś miał okazję pracować tym i czy może się wypowiedzieć. Cena raczej nie jest mała więc wole zebrać opinię i dopiero wtedy ewentualnie kupić. Wiadomo, że producent może zachwalać ale w realu to już różnie bywa. Coś kręcisz wpadłeś na to urządzenie na forum to powinieneś wyczytać opinie a nie pytać i reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Kowal 06.09.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Coś kręcisz wpadłeś na to urządzenie na forum to powinieneś wyczytać opinie a nie pytać i reklamować. Na forum, w temacie o spoinowaniu był odnośnik do urządzenia jako ciekawostki. Nie było opinii osób, które by go używały. Stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukas6751 07.09.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ja ostatnio nabyłem takie urządzonko. Generalnie jeżeli robisz dużo suchej zabudowy to zakup bardzo opłacalny. Praca nim wygląda jak na filmiku ale trzeba nabrać wprawy. Debiut maszynki był na suficie 300m2, spoinowanie łączeń zajęło niespełna trzy godziny, więc sam oceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts