uri222 13.11.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Na pewno nie. Przerabiałem podobną sytuację i zgłoszenie o wyburzeniu musiałem złożyć i tak i tak. Zostawienie fundamentów miało wplyw tylko na to ,że miałem kilka świstkó mniej do dostarczenia. Budowa nowego domu ,to budowa nowego domu i wszystko musi być po bozemu. Dom wygląda na zabytkowy, niebędziecie mieli problemów z usyskaniem zgody na wyburzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greygrey 10.12.2015 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Nasz architekt był u naczelnkia w Starostwie i dowiedział się wszystkiego. Naczelnik przeczytał wz i stwierdził, że skoro jest przebudowa, nadbudowa i rozbudowa to możemy spokojnie zrobić nasz nowy projekt Tzn. nasz nowy dom w konstrukcji drewnianej będzie w tym samym miejscu co stary dom i na tym samym obrysie więc może stąd brak problemu Zobaczymy czy dostaniemy pnb, ale skoro naczelnik stwierdził, że nie ma problemu to chyba tak poczekamy, zobaczymy. Nie omieszkam Was poinformowac o wynikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts