marti_gda 06.09.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witajcie, mam do zaaranżowania pokój młodzieżowy. Mam już szarą kanapę: Chciałabym wstawić tam jeszcze szafę, komodę i biurko. Jak myślicie, jak powinnam ustawić te meble w tym pokoju? Na jaki kolor pomalować ściany? W jakim kolorze dobierać biurko/szafę i komodę? Dziękuję pięknie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateushek 08.09.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Kanapę najlepiej jakoś na środku, żeby nie zagradzała ani jednych ani drugich drzwi. Do tego ściany koloru bialego i turkusowe albo czerowne dodatki, czyli meble. Podłoga - ciemna, materiał jaki chcesz. Biurko najlepiej przy oknie. Szafa może być przy drzwiach naprzeciwko balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda.Duo 08.09.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Ja ostatnio też urządzałam pokój dla syna, który jest w wieku 14 lat i wyobraźcie sobie, że mój syn wymyślił sobie, że chce mieć w szafie metalową szafę, coś w stylu szafek w szatni i powiem Wam, że byłam przerażona jego pomysłem, ale chłopak nie odpuścił i w końcu znaleźliśmy fajną opcję zamówienia takiej szafki na zamówienie i na wymiar według "projektu" mojego syna na http://erabox.pl i efekt przerósł moje oczekiwania:) Pokój jest w szarościach z trochę surowym wnętrzem, ale typowym dla nastolatka, więc myślę, że można czasem się zdecydować na bardzo "nietypowe" rozwiązania i pomysły:) Co do koloru scian to zostawiłabym białe, albo poszalałabym z jakąś tapetą Edytowane 15 Października 2015 przez Magda.Duo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts