piotrek2k 01.02.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Ja od marca w końcu ruszam z budową mam już wszystkie pozwolenia, jeżeli macie zdjęcia z budowy lub wizualizację swoich przeróbek to byłbym wdzięczny...Przed kupnem projektu długo szukałem kogoś kto buduje a teraz proszę taka niespodzianka miło że nie jestem sam komu się podoba ten projekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beciacz 24.02.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witam! My też budujemy ten domek, ale zrobiliśmy dużo zmian w środku. Jesteśmy na etapie pokrycia dachu. Jak masz pytania to proszę na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beciacz 24.02.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 My budujemy w pomorskim [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts