Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brodzik ze stelazem lub nóżkami.

zulus171

Recommended Posts

Witam,robię remont łazienki.Potrzebuje brodzik trochę nietypowy bo o wymiarach 120x70.Bedzie on we wnece.Mieszkam w starym budownictwie i nie mam jak wpuszczać brodzika w podłogę dlatego zęby pod spód wszedł syfon i rurki potrzebny mi jest brodzik właśnie ze stelażem czy jakimiś nóżkami czy coś w tym stylu.Potrzebna odległość od dołu brodzika do podłogi to ok 11cm.Siedzę szukam od 3 dni i nic nie mogę znaleźć żeby to miało ręce i nogi.Fundusz powiedzmy do 1000zł.Jka by ktoś był pomocny to naprawdę będzie super.Pozdrawiam

Witam,robię remont łazienki.Potrzebuje brodzik trochę nietypowy bo o wymiarach 120x70.Bedzie on we wnece.Mieszkam w starym budownictwie i nie mam jak wpuszczać brodzika w podłogę dlatego zęby pod spód wszedł syfon i rurki potrzebny mi jest brodzik właśnie ze stelażem czy jakimiś nóżkami czy coś w tym stylu.Potrzebna odległość od dołu brodzika do podłogi to ok 11cm.Siedzę szukam od 3 dni i nic nie mogę znaleźć żeby to miało ręce i nogi.Fundusz powiedzmy do 1000zł.Jka by ktoś był pomocny to naprawdę będzie super.Pozdrawiam

Załuż sóbie normalna wanne i doniej dokup parawan szklany montowany- na boku wanny.

Przesuwany lub otwierany jak wolisz.

Takie nietypowe brodziki z prysznicem dostepne są w leroy merlin

Większośc producentów robi brodziki i stelaz jest gratis w cenie, ewentualnie to pozadny stelaz kosztuje od 60-100 zl.

Wejdz na strone leroy merlin i poszukaj.

Jak nie to robisz sobie sam brodzik z płytek ( oczywiscie folia pod plytki itp.) Nastepnie odplyw poziomy na scianie( mozesz zrobic mala zabudowe odplywu, ktora posluzy ci za poleczke na dole brodzika na plyn do kompieli itp.

Robisz odplyw poziomy na scianie plytki na podlodze kladziesz ze spadkiem w strone odplywu.

Sa teraz super krateczki ozdobne ze stali nierdzewnej do odplywow poziomych w scianie.

Do tego kupujesz parawan szklany u dowolnego producenta przesowny, badz otwierany i masz prysznic caly w pieknych plytkach jakie sobie wybierzesz.

Poszukaj zdjec w dziale lazienek wiele ludzi tak ma w nowych domach - naturalne prysznice z wykorzystaniem plytek podlogowych i sciennych , dokupuja tylko szklany parawan